maanantai 30. marraskuuta 2015

Poliisit ja keksimäni vesi/vetytykkini ..

30/11-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Tuota.....Kauhajoen virkaatekevät poliisimiehet kuulivat kyliltä ,että mulla on jumalatoon tykki ja antakaas olla......(tarkoitan tällä  sitä vesitykkiä...juu..köh )...huhun todenperää tarkistamaan..
Heh.
Ja......:
Yksipäivä pihaani kurvas ihkaoikia  poliisimaijja ja tottakait sitä tapauhtumaa säikährin. Plarasin mielessäni että mistäs oon oikein kärvähtänyt , mutta he olivat tulleet joukolla vesitykkiä katsomaan ja tottkait sen heille   esitinkin.
Näytin ensin  tykkini tyhjän putken ja siihen kaadoin vettä sangolla. Tanhua-Tyrkkö oli  hupaasen näköönen...se selvästi luuli että oon sekaasin mennyt. Sitten  kuorin sen karpiitinpalasen ja nakkasin siihen putkeen ja noin 3 sekunnin päästä se laakesi.....kovalla jyrähdyksellä..
PUM.
Toistin saman manooverin kolme kertaa ja jopa loihe  Tanhua-Tyrkkö lausumaan  ...sanoen.
"Ahhaa Ekku.....tuoko toimii mukamas vedellä sekä karpiitilla?"
"Juu-u..sanoin silläpä juuri ".
"Ja paskat sanoi  , virkamies, (taikka siihen suuntaan ainakin).....huomasin Ekku että ennen laukausta sinä näpräät lippalakkisi reunaa ja sehän tarkoittaa että annat sillä tavalla merkin jollekin ja se tarkoittaa että tästä mukavesitykistäsi menee  piilotetut  johdot tupaasi ja vaimosi  laukaisee sen sähköisesti...siis kipinän antaa sähkö ja se tarkoittaa  että  tykissäsi  on salainen   mekanismi....siis ruutia että sähkönalli Ekku ".
Ja niin minä retuutin tykkini keskelle pihaa ,jossa ei ollut ruohoa eikä mitään muuta. jonka sekaan  ns sähköjohdot olisi voitu piilottaa...soraa oli vain ja sitten latasin jälleen tykkini  .....vettä sekä karpiittia ja jopa Tanhua-Tyrkkökin uskoi ,paitti hän raapi puunpalalla tykin ympärillä ja varmisti ettei johtoja ollut ....soli kerralla selvä...johtoja ei todellakaan ollut.
Nooh....Perkkiön Osmo otti kännykän ja soittamaan jonnekin.Ensin luulin että mun hakee valkotakkiset miehet, mutta ei....ja seuraavana päivänä sain puhelun   Helsingin herralta...oli joku   isopomo asejuttuasioissa ja hän sanoi  seuraavasti:
"Ekku mattila....onnittelut    teille...olet keksinyt tykin joka ei tarvitse minkäänlaista lupaa, sillä laki ei tunne vesi/vetytykkiä...tykkisi on lupavapaa ".
Ainiin...
Jossette usko tätäkään sepustustani , niin kysykää vaikka Tanhua-Tyrköltä  , taikka Perkkiön Osmolta....Jälkimmäänen on jo ollut eläkkeellä vuodesta 2003 , mutta kyllä hön toristaa tämän asian.
Tanhua-Tyrköstä en oo varma. Hän on aika huumorintajuutoon.

Ekku Mattila.