lauantai 21. marraskuuta 2015

Rikkihakattu sianpää ja mä.

21/11-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Huhhuh....
Suunnilleen 15 vuotta sitten meillä oli iso   susikoira..."seefferi"  ja se söi kuin norsu.
Vaikka kaupasta sille kantoi makkaraa sekä muita lisukkeita, niin lisää se kinui. Jalasjärvellä asuva tuttuni oli teurastanut muutaman possun ja sianpäätä   häneltä koiralleni kinuamaan.
Tuu hakemaan hän sanoi ja mä menin.
Sattumalta oli Sunnuntai kun minä porsaan päätä pihallamme  keskeltä halki  hakkaamaan. Joko kirveeni oli tylsä, taikka homma tuntui...hmm....vastenmieliselle , niin en millään  possun päätä saada halki.
Taisin siinä jopa hikeentyäkin....aikalailla jopa ja mukaan "saattoi" tulla jopa voimasanojakin.......näin...#"!!"¤%¤#"!!¤#&%¤#"keles¤#"#"tana"#"!"ittu#"#!"johan#"!!""....sekä muuta vastaavaa ja siankallosta palat pitkin pihaa lenteli.
Nooh....
Siinä hötäkässä en muistanut ,että  3  vanhahkoa rouvaa  oli tulossa asiakkaakseni. Kesken kir...eikun heilumiseni huomasin että auto oli ajanut pihaani  ja sen ikkunasta kurkistelevan   silmät suurina naisimmeisiä...........!!??!!..
Tooottakaiit  he kaiken näkivät....sekä olivat kenties kuulleetkin....metelini....joten koettakaa arvata.??? niin....eivät tulleet ulos autosta, vaan  aika liukkaasti  pirssi hävisi matkoihinsa....ja minä seisomaan  rikkihakatun sianpään viereen.
Mitähän puhuivat kylillä?
Heh..

Ekku Mattila.