maanantai 21. joulukuuta 2015

Aikamatkaajan "testamentti"....kukaan ei ole profeetta omalla maallaan.

21/12-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Suomen Spepsis/Pete  Poskiparta.


Jälleen kerran otan sinuun yhteyttä testin järjestämiseksi , jossa minä tulen valvotuissa olosuhteissa  toteennäyttämään yliluonnollisen tapahtuman ja  voitan  teidän lupaaman rahapalkkion  (30000 Euroa)..
Blogissani  olen ehdottanut muutamia  testejä  ja voitte niistä valita minkä  haluatte , mutta  pää-asia on että haasteeseeni   otatte vastaan.
Siis olkaatte hyvät.

¤¤¤¤¤

Pieni  selostus  kyvystäni:......(taas)

Minulla on kyky nähdä värivalokuvista niissä  olevien henkilöitten ns tuhon merkit ja jos sellaisia  näen ko henkilö on kuollut.
Aivan samanlaiset merkit  voivat  olla vaikka laivoissa/lentokoneissa/autoissa/rakenuksissa taikka missä  kohteessa tahansa ja yhteistä niille on että ne ovat tuhoutuneet.
Nämä tuhon merkit  ovat selvästi näkyvissä. Niissä suorastaan huokuu epätoivo , tuska , häviö , kuin masennus , elämän henki on mennyt pois.
Kuvassa ei ole enää "henkeä" , ei  tulevaisuutta , ei mitään. Näkyy vain kuolemaa sekä tuhoa.
Jos ja kun  sellaisen merkin näen , toivoa ei enää ole. Sen kohde on tavallaan jo mennyt pois tästä maailmasta , kuin  irronnut jostakin ja odottaa enää   loppuaan. Elämän energia on poissa.
Tuho on ihan ovella, taikka se on jo tapahtunut.Das Ende.

¤¤¤¤¤
Ennustuksista....:
Kukaan ei osaa sanoa tarkkaa aikaa milloin "se" tapahtuu. Kun näen merkit en koskaan osaa sanoa aikamäärettä , tiedän vain sen olevan  tulossa. Olen pitänyt "elämän/kuoleman " kirjaa  kymmenkunta  vuotta. Kun olen  nähnyt tuhon merkit esim lentokoneessa olen sen laittanut ylös. 1-5 vuotta, taikka milloin vain. Hyvin harvoin olen osunut juuri oikeaan  aikaan ajallisesti. Jos merkintäni  on ollut 5 vuotta on trageria tapahtunut alla vuodessa ja joskus päinvastoin.
Hyvin lähelle "osuin" Ilmajoen lentoaseman maastoon pudonneesta lentokoneesta, sillä laitoin kirjaani sen aikamääreeksi hyvin pian  ja se putosi maahan 8 kuukauden päästä. Tästä tapauksesta  on todisteena 3-5 Jalasjärven poliisia jotka laittoivat ennustukseni ylös kun siitä heille kerroin etukäteen.
¤¤¤¤
Mikä on se merkki?
Miksi se näkyy?
Miksi sen näen?
Tiedän vain sen ,että sillä on oltava jokin tarkoitus , ennalta varoittaa tulevasta tuhosta ja ehkä estää tragerian toteutuminen. Tiedän myöskin sen.että joskus  tulevaisuudessa  Ekku Mattilaa ihmetellään....."oli se Ekku kova tietäjä.....ajatelkaa nyt....100  vuotta sitten hän  siitä yritti kertoa....mutta hänelle vain naureskeltiin....ihme mies oli..."
Niin.....pä.

Ekku Mattila.