keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Poliisi Harri Keisala ja Ekku Mattila.

9/12-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Toinen  kummallisuus...

1992 taikka oliko se 1993  olin juttelemassa asuntoni vintissä Jalasjärveläisen poliisin Harri Keisalan kanssa.....täällä  Kauhajoella...
Oliko kyseessä   jokin katoamistapaus,,,vaiko ei ollut..mutta kuitenkin meillä oli asiaa molemmin päin.
Noin tunnin   kuluttua Keisala sanoi ..
"Kuules Ekku......kun kerran olet selvänäkijä, niin olisiko sinulla jotakin konkreettista näkymää ja vaikka sellaista tuorettakin ..,meinaan..joitakin   näkyä.....meinaan...?"
Ja minä sanoin.
"Hmmmm.....näen   että tällä hetkellä  tapahtuu lähellä pankkiryöstö.....ihan tässä lähellä.....pankkiryöstö....meinaan....juu ""
Siihen Keisala..
"Jahas laitanpas näkymäsi muistiin ja tarkistan sitten myöhemmin....laitanm muistiin "..ja niinhän teki....raapusti jotakin  vihkoonsa....laittoi ylös.
Hetken kuluttua menimme ulos ja  Keisalaa  matkaan saattamaan....kun hänen virkapuhelimensa, joka oli ollut hänen autossaan , pirisi hullun lailla...piiåiririririririri piri..piiiriiiii..piri..piri..piiiirriii...ja Keisala siihen vastaamaan...
"Älä valehtele....ei jumalauta.....missä ???...ei aatana....voihan  elvetti sentään......ja sulki puhelimensa sekä kääntyi puoleeni sanoen..
"Ekku  jumalaivitaa....juuri hetki sitten ryöstettiin pankki  Kurikassa....lähellä Oppaanmäkeä...nyt minun on mentävä......terve......"..
Ja sinne virkamies kaasutteli.....pankkirystöpaikalle....ja kovaa menikin...
Fruuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmm........sora vain pihahassamme sinkoili..
¤¤¤
Muutaman päivän päästä juttelimme tapahtuneesta Keisalan kanssa.....hän ihmetteli suuresti....
Juu.

Ekku Mattila.

Ja taas.....jossette edelleenkään usko tarinaani, niin menkää tarkistamaan Harrilta ..varmasti hän todistaa puheeni....juu.