keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Skepsis..Pete Mustaparta....James Randi....Ekku Mattila.

16/12-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.



Noin  4 vuotta sitten  olin ahkerassa blogi/kirjoitus/tilantessa niin Suomen skepsiksen kuin AAAammmriikankin  James Randin kanssa.  Suomea "edusti"  Pete Mustaparta..ju.
Koetin vakuuttaa Mustaparran että  pystyn esittämään yliluonnollisen  tapahtuman valvotuissa olosuhteissa ja sitäkautta voitan  skepsiksen lupaaman  30000  Eiroa... mutta turhaan..
James Randi  oli aluksi hyyyyviin kiinostunut kyvystäni ja sanoi  jos se  pitää paikkansa........................maailmankuulu tapaus.
Heitin Randille  myöskin haasteen......mikäli  epäonnistun  koetilaisuudessa  , niin annan  50000  Dollaria....heille...mutta   kun onnistun   saan miljoona dollaria....
Nähtävästi   tarjoukseni  säikäytti heidät niin ,että he vetivät lupauksensa   pois koetilaisuden järjestämisestä.......uskoivat  että onnistun.
Samoin teki Suomen  skepsis Pete Mustaparran  ominaisuudessa......menivät niinsanotusti  komeasti  puihin....juupajuu.
¤¤¤¤
Sanoin että......
Näyttäkää minulle 300 lentokoneen valokuvia ja niiden joukkoon on laitettu esim 10 maahansyöksynyttä konetta  ja  näen ne koneet. Niissä  on tuhon/epäonnen merkit. Nooh...Mustaparta sanoi..hehehehehehehhehhhee....että minulla on valokuvamuisti ja siksi pystyn  painamaan mieleeni sellaisten koneiden    tunnukset jotka ovat maahansyöksyneet.....hehheh... Vaikka sanoin että peittäkää ne  tunnukset .....mutta   ei auttanut.....SDkepsis  tietäää että olisin onnistunut siinä testissä ja  he   olisivat menettäneet  30000 Euroa ..sekä AAaameeriikan James Randin porukka miljoona Dollaria....
Yhä odottelen sellaista henkilöä/löitä jotka järjestävät  minulle ko asiasta  testin......
Sitä ennen kirjoitan  linnasta....
Heh.


Ekku Mattila.