torstai 3. joulukuuta 2015

"Yritin" ampua hävittäjän alas tykilläni..

3/12-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.



Noin 20 vuotta sitten  ovikelloani kilisteltiin , sekä koputeltiin silla tavalla ,että  menin  heti  oven avaamaan....
"Päivää...sanoi  portailla seisova poliisi.....ja heitä oli kolme...me tehdään niinkuin kiinniotto, koska on aihetta epäillä   että olen syyllistynyt  törkeään vahingonteon yritykseen "..
¤¤¤ Ja eikun poliisiasemalle maijan kyytissä , huoneeseen , jossa  pöydän takana oli jo valmiina Osmon Perkkiö,,,,,juu.
"Sullahan on tykki ??...kysyi  Osmo ja mä vastasin että on.
"Meidän saamiemme tietojen mukaan olet tykilläsi yrittänyt ampua Kauhavan lentokentälle juuri laskeutunutta  hävittäjää tarkoituksella osua siihen  niin että se olisi  pudonnut maahan "...saneli Perkkiön Osmo..
"Häh?? sanoin minä ja  melkein naurun päästin...häh??....kuka helevetti sellaista  valetta on suustaan päästänyt ??....kysyin......ja siihen Osmo lateli uudelleen sen ensimmäisen toteamuksensa....ja minä taas uudistin oman häh??tykseni....ja niin  meillä aika kului aika  nopeasti...tyyliin..häh ? mitä ? häh ?.häh..??
Osmolla oli jopa valokuvia tykistäni...siis siitä vesi/vety tykistäni josta olen monta kertaa jo kirjoitellut.....ja yhä mua nauratti niin..
"Koska olet  välkky Ekku Mattila  sanoi Osmo.....ja tunnet ase-asiat/tykit juurta jaksain , niin olit jo valmiiksi mennyt sellaiselle paikalle Kauhavan lentokenttää ajatellen , että vähällä vaivalla onnistuisit saada osuman laskeutumaan koneeseen.....ja si"...
"Heeetkineneen......huudahdin.....ja sain Osmon huomion itseeni...heetkinen  vaan....ja sitten kerroin tarkemmin tykkini toiminnan/ampumatapahtuman, sekä kaikki muu siihen liittyvän ja jopa Osmoakin alkoi sillai naurattamaan. Kerroin myös , että  vesitykkini laukaushetki tulee vasta noin 3-5 sekunnin viiiveenä,"ammuksen" = puupalikan lähtemiseksi  piipusta ja minulla  olisi pitänyt olla sekunttikello sekä tarkat tiedot laskeutuvan koneen nopeudesta, että olisin edes  teoriittisesti osunut siihen...ja ja ja ja......
"Heheh  alkoi Osmoakin naurattamaan ja suoraan kysymykseeni  kuka/ketkä olivat ne henkilöt jotka tälläisen väärän huhun päälleni laittoivat..niin Osmo  ei vastausta antanut...Ei.
Nooh....tiesinhän jo itsekin.....Päntäneen suunnasta/Heikkilänkylä se juoru lähti....
Juu.

Ekku Mattila.