tiistai 5. tammikuuta 2016

Kirkas kummitus säikähti tervehdystäni.....heh.

5/1-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Olen koko ikäni nähnyt ns kummituksia , outoja valoja taivaalla , sekä jänniä kirkkaita  "olentoja" varsinkin  yön   hämärinä hetkinä.
Yhteistä näiden havainnoimiseen on että etukäteen  aavistan niiden ilmestymisen.  Nukkumaan mennessäni "tiedän" että nyt  "se"   on tulossa ja osaan  varautua  tapahtumaan.
Kuten kävi viime yönäkin.
Heräsin kello 04,30 ja koska enää ei nukuttanut , menin alakerran sohvalle miettimään  maailman asioita........tiesin/tunsin  jotakin kohta tapahtuvan ja olin mukamas nukkuvinani...toinen silmä auki ja toinen kiinni.
Joku  oli huoneessa. Näkymätön joku.Jostakin toisesta ulottuvuudesta...
05,55 television  vasemmalta puolelta  ilmestyi  melko kirkas pylväs , noin  1,50 metrinen ja paksuudeltaan  suunnilleen 30 senttinen . Se liikkui leijumalla minua kohti ja ollessaan noin  3 metrin päässä  sanoin "terve".....
Puuuf...melkein kuulin ja valopylväs katosi samantien. Se ikäänkuin sammui itseensä pieneksi palloksi ja oli poissa.
Ja minulla karvat pystyssä.......niskasta saakka.....kuin siilillä ikään.
Nyt sanon , taikka kirjoitan......hehehheh.....sillä  säikäytinkö kummituksen.?  Kummitus se oli, sillä jos se olisi ollut esim pallosalama , niin eikai se  terve sanaani säikähdä?
Nyt Jehovalaaset huuteloo että paholainen se oli...mutta vastaan että älkää höpiskö. Senverran lukeneena/kokeneena  tiedän sanoa , että valkoiset "kummitukset" ovat aina hyvältä  puolelta.....mutta pahat näyt ovat mustia.   Ei koskaan valon kirkkaudessa.
Taidan seuraavaksi  laittaa naamalleni aurinkolasit.......yöksi. Ettei  se kirkkaus  silmiäni  häikäisisi.......

Ekku Mattila.