sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Mökki/vanha pariskunta/villasormikkaat jotka katosivat...

10/1-2016.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Muutaman päivän päästä tuumasin lähteväni takaisin  Hesaa kohden , mutta matkalla  piipahdan sen harmaan tuvan luona ja menen kiittämään heitä kun minut  jäätymiseltä pelastivat.
Kauppaan menin  ja ostin pullaa....pipareita...kermaa...kakkua...suklaata...pari paketti kaffia  ja sitten  tietä pitkin    Kouvolaa kohti.
Naama vasemmalle vintturassa katselin/etsin sitä harmaata pientä mökkiä.....mutta eipä näkynyt....ei ..ei ja eiii.. näkynyt....Ihmettelin että mihin se on hävinnyt ja sentakia yövyin Kouvolan retkeilymajassa yön ja sitten aamulla kohti Mikkeliä uudelleen....vakaana tarkoituksena löytää se harmaa mökki ,sekä viedä heille kiitoksen osoituksena tuliaisia.....
Mutta ei mökkiä löytynyt ??!!.
Häh??....ajattelin ja  sisuuntuneena ajelin Kouvolan -Mikkelin väliä useampaan kertaan....mutta mökki oli kadonnut. Etsin myöskin  todisteita siitä että jospa se mökki olisi purettu sen muutaman päivän aikana ,jonka olin Mikkelissä, mutta mitään rauniokasaa ei näkynyt.
Harmaa mökki oli poissa.
Ainakin kolmen  kuukauden aikana ,silloin tällöin ,jatkoin etsintää...mutta turhaan. Mökki oli poissa.
Puuf.
Nooh...tuli  loppukesä ja menin uudelleen töihin...Sain apulaiseksi hiljaisen miehen Helsingin Töölöstä......ja.......ja.....hän hyppäsi  kerrostalon yhdeksännestä kerroksesta kadulle..ja kuoli !!!............
Kun siitä kuulin niin samalla hetkellä muistin sen harmaan pienen mökin  Kouvolan-Mikkelin  välillä...saman mökin jota en enää uudelleen löytänyt.  Ja mummun joka tiesi elämämästäni...etukäteen....ja  jonka kutomat villasormikkaat  katosivat  sen Japanilaisen näköisen matkaajan mukana.
Pukkaa kysymyksiä..:
Oliko  se mökki.....vai ufo?
Missä olin noin 8  tuntia ??
Japanilainen ("vinot silmät)  oli humanoidi ??
Todiste.....villasormikkaat hävisi ??
Vai mitä?

Outoa eiks juu ?

Ekku Mattila.