keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Mefistofeleenin pahuuden kätyri...Dobbelgäfer...

10/2-2016.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Naputtelenpa hiukkasen  ihmisen kaksoisolennosta....(Dobbelgäfer):istä.Meissä jokaisessa on sisällämme kaksoisolento , haamu, vastaolento  anti-ihminen.Pahuudessa paha....hyvyyden irvikuva.
Käytän "olennosta" lyhennenimeä ......."Dobbe...."
Dobbe on  ujutettu ihmisen sieluun vastustamaan kaikkea mikää on hyvää , totta , kaunista, ja  oikeaa. Dobben  tarkoitus on aiheuttaa riitoja , epäsopua,  vetää ihmiset  henkisesti alaspäin , kehittää meistä epäihmisiä , jonkinlaisia raatokärpäsiä joiden elinpaikka on liassa sekä sotkussa...........
Kuten haiseva pahuuden kaatopaikka.
Dobbe  alkaa vaikuttamaan ihmisessa noin 12 vuotiaasta eteenpäin  ja aloittaa  henkisen myyräntyönsä välittömästi. Vain  jatkuvalla  pahan torjumisella Dobben voi pysäyttää , mutta hyvin harvat tähän pystyvät. Yksi keino siihen on jooga ,  henkisellä ylätasolla eläminen , ajatteleminen ainoastaan hyvää että kaunista. Henkisesti kehittynyt ihminen saattaa jossakin elämänsä vaiheessa nähdä oman Dobbensa , tavata sen silmästä silmään , sekä  joutumaan henkiseen otteluunkin olennon  kanssa.......Jotkut sanovat tätä  hetkeä "portinvartijan" kohtaamiseksi.
Muistat varmasti jos sellainen tapahtuu. Se muuttaa koko elämäsi kerralla ja siinä  vaiheessa sinulla on jo sellainen henkinen voima että pärjäät tilanteessa.
Muista  aina että Dobber  on pahan käsikassara. Poistaa  sitä et saa , mutta sen  kanssa voi elää.Ihmisen koko elämä on  Dobberin kanssa taistelemista , päivästä , vuodesta toiseen , vääjäämättä koko ajan.Hetkenkään rauhaa ei  Dobbe anna. Se vaanii ja odottaa.
Ja voittaa hyvin useasti.
Esim ihmisten tekemät julmat  rikokset ovat Dobberin "työtä". Samoin  kansojen sisällä olevat mahtavat Dobberit , sekä kokonainen ihmiskunnan jättidobber. Viimeksimainittu aiheuttaa sekä sytyttää kokonaisia  maita sotien myrskyihin  , valtavaan    tuhovimmaan  , itsenäisten kansojen/rotujen  keskenäisiin taisteluihin.
Dobber haluaa verta ,että  tuhoa.Kuolemaa sekä  tuskaa. Dobber saa ruokansa  sodista.
Onneksi  Dobber ei ole ikuinen meissä. Tasan 3 vuorokautta ennen  kuolemaamme se häviää meistä, katoaa ja jättää kuten rotta hukkuvan laivan.Luikahtaa vähin äänin varjojen hämärään , tavallaan kuolee pois työnsä tehtyään.
Sillä......:
Kuoleman  varjon taakse, valon valtakuntaan, sinne jossa synnymme jälleen uudelleen, tähtiportin salatulle  alueelle ,Dobberilla ei ole asiaa.  Olio  on työnsä tehnyt.
Ja kuten mennyt/nykyinen   maailman historia vääjäämättä todistaa , niin hyvin.....
on työnsä tehnyt...
Pahuuden voima ......Dobbelgäfer........

Canherb atfsuga celeb inogel..

Ekku Mattila.