perjantai 19. helmikuuta 2016

Merja Vaaran tappaja.....Jor.??...Sip.???...tunnusta tekosi..

19/2-2016.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Merja Vaarasta......jaatkuuu....

Kun Merjan katoaminen  tuli ilmi , niin hetipaikalla tappaja  ilmoittamaan ..."näin ikkunasta  miten Merja  koetti    liftaamalla päästä  kotiinsa....enkä sen enempää  nähnyt"".
Senhän arvaa  että poliisit  kuulustelivat  satoja ihmisiä , koettivat löytää Merjalle  kyydin antajaa , mutta turhaa kaikki  työ. Merja oli kadonnut. Kaiken huippuna tappaja oli ollut muutama kuukausi Rovaniemen markkinoilla, jossa oli (mukamas) tavannut Merja Vaaran ja   tyttö oli naamioinut itsensä  tuntemattomaksi. Hän haluaa  kuulemma niin  elää....ei tavata ketään....ja olla omissa oloissaan....(mukamas).
Minä näen valokuvasta onko joku elossa vai ei ole. Parhaiten  se näkyy juuri  kadonneiden kohdalla.
Myös Merja Vaara kuuluu  niihin.
Ennen paikalle menemistämme sovittiin Rovaniemen poliisin kanssa , että ilmoitan heille mitä  näen Merjan tapauksessa ja niin teimmekin. Soitin  heille Merjan kototalosta.Sanoin että Merja on tapettu, hänen kuolinsyynsä , miten ruumis hävitettiin ja kuka on syyllinen.
"Olet ihan oikeassa Ekku....poliisi sanoi minulle puhelimessa...olemme alusta saakka epäilleet Jor..?? Sip..??...mutta näyttöä ei ole....mies on poliisin vanha tuttu , oli  8 kuukautta  poliisiopissa , mutta sai kenkää liiallisen väkivallan seurauksena....myös häntä me  kuulusteltiin....olet ihan oikeassa Ekku Mattila "....mutta näyttöä ei ole....ei ole."
¤¤¤¤
1984 kirjoitin kirjeen syylliselle.....Jor..??..Sip...lalle.....jossa sanoin  tietäväni hänen  syllistyneen Merja Vaaran kuolemaan. Kehoitin häntä tunnustamaan tekonsa ,sillä se oli kuolemantuottamus , ei murha joka ei vanhene koskaan.
Noin 2 vuotta   Rovaniemellä käyntini  jälkeen  sain puhelinsoiton.....virkailijalta....joka sanoi ...Jor.??...Sip??....lan aloittaneen rajun ryypiskelemisen, menettäneen  sen aikana useita  työpaikkojansa ,sekä elävän  ns siltojen alla.
Ettei vaan omatunto...??......
Alkanut  soimata....??
Jor...??...Sip...???

Ekku Mattila.