torstai 25. helmikuuta 2016

Väärän valan tekijä ja syyttäjä Kai Palmunen.

25/2-2016.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Väärä vala jaaatkuuu......


Parkanolainen mies oli  pyytänyt sitä Hesalaista korjaajaa oikeuteen todistamaan valan velvoittamana , että  irtonainen lommoinen pakoputki, joka löydettiin epäillyn Maunon   varastosta olisi  Parkanolaisen miehen.....ja  oikeus jatkui....
Seuraavasti...:
Todistaja  vannoi käsi Raamatulla ,että  hän varmuudella tunnistaa pakoputken , koska  korjatessaan Jamahaa  hänen työkalunsa  lipesi seurauksella että se teki selvästi havaittavan lommon  siihen ja sillä selvä".
Aamen.
"Kirjataan  todisteeksi sanoi oikeuden puh/johtaja ja kysyi  mitä Hesalainen haluaa niinkuin  rahallista korvausta...ja tämä ketku vastasi...näin:
"Herra puhjohtaja.Koska minulla ei ole autoa ja koska junamatka olisi kestänyt liian pitkään , niin  tulin tänne  Kauhajoen  raastupaan Hesalaisella  taxilla...joka tekee 1000 markkaa sivu ja siis yhteensä 2000 markkaa...meinana vaadin juu".
Mutta koska   syytetty   on aika  nälli, niin hän huomasi pöytäkirjoista  että Hesalaisella todistajalla sekä sillä Parkanolaisella miehellä on sama katuosoite....Yrjönkatu  4..ja mitä suurella todennäköisyydellä he asuvat samassa rapussa ja talossa, niin voisiko  olla että olivat saapuneet käräjäpaikalle Parkanolaisen miehen autolla ??...eikä millään  ¤¤tun taxilla??...sanoi Lind.
Häh?
Toiseksi  sanoi Lind  ja kiikutti  oikeuden puh/johtajan sekä syyttäjä Kai Palmusen eteen  kuuden moottoripyörämaahantuojan kirjalliset todisteet ,että kuvassa oleva lommoinen pakoputki   on 1100  kuutoisesta Jamahasta, ei mistään 350 kuutioisesta pyörästä"
Ja...:
Tässä  vaiheessa asianajaja Pekka Lind  nousi ,sekä kysyi todistajalta: Teitte  valan ennen todistustanne ja edelleen se vala velvoittaa  teitä ja nyt  kysynkin.....tulitteko Parkanokaisen  tuttunne autolla tänne ?.....se taxijuttunne taitaa olla valetta ??.  muistakaa valanne merkitys ..."
¤¤¤
Hehehehehehehehehehh.......koettakaa arvata  millainen punaväri oli väärän valan tekijällä...ja ääni väristen hän tunnusti etteä se taxijuttu oli valetta...
Nooh....minä siitä paikasta käännin katseeni syyttäjä Kai Palmun suuntaan, sekä odotin selvää  pidätyskäskyä väärän valan tekijälle...mutta mitä paskaa...
Lakien mukaan  väärästä valasta saa aina vähintään 6 kuukautta vankeutta.Aina. Hesalainen paskanpuhuja olisi normaalisti retuutettu  samantien käräjäoikeudesta poliisiputkaan ja sitä kautta linnaan lusimaan !
Kun kysyin asianajaja Pekka Lindiltä.,,,häh??...Pekka sanoi....riippuu täysin syyttäjästä mitä tekee väärän valan tekijälle ja jos hän ei syytettä nosta, niin ei tapahdu  mitään.
Syyttäjä oli siis nykyisin Vaasassa  huseerava  Kai  Palmunen...jos  tämä tieto jotakin kiinnostaa..
Juu.
Ainiin....oikeus hylkäsi  kaikki syytteet vastaajaa kohtaan.


Ekku mattila.