torstai 3. maaliskuuta 2016

Kirjoitukseni Liiton Arkista 26/1-2013.

3/3-2016.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.    Kopioin  kirjoitukseni    jonka kirjoitin 26/1-2013 ,jossa käsittelin Liiton Arkkia sekä  ilmoitin missä se on nyt.


Liitonarkista vielä.......

26/1-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Sain sähköpostiini 58 kyselyä kuka oli sukua kuningas   Salomonille ja kuka oli Juudan  Leijona.
Salomon   oli  Israelin kuningas aikana 972-932 eKr ja Etiopian Keisari Haile Selassie suoraan alenevassa polvessa Salomoniin.
Koska  Haile Selassiella ei ollut lapsia,niin hän oli viimeinen Salomonin sukulainen.
 Puna-Eversti Marxilais-Lenililäinen  Mengistu  Haile Mariam oli  tappajaryhmän Derguen johtaja  ja hänen käskystään murhattiin Keisari Haile Selassie.Tehtävä  oli helppo,koska Keisari painoi vain 48 kiloa ja hänet kuristettiin vahingossa hengiltä koska  haluttiin saada selville liitonarkin senhetkinen piilopaikka.
Onneksi arkki oli ennen punaisia piruja  saatu "turvaan" Tanajärveen jossa se  lepää tänäkin päivänä.Kun  Etiopiassa alkaa rauhan ajat ja punamaxilaisleniniläiset häipyvät,niin varmasti nykylaitteilla onnistutaan liitonarkki löytämään,nostamaan ylös  ja maailma tulee näkemään ihmeellisen  koneen kaukaa tuhansien vuosien takaa.
Muistakaa kuitenkin.....älkää missään tapauksessa vihmoko uhrieläinten verta arkin päälle,sillä senjälkeen  alkaa jumalatoon meteli.
Varottaa;

26/1-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.