keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Brysselin .... pommit/kuolleen miehen laukaisin.

23/3-2016.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Somessa näytetään  kuvia niistä kolmesta  itsemurhapommittajasta, jotka liikkuvat Brysselin lentokentän aulassa.
Pahat mielessään.
Heillä kaikilla on jonkinlaiset  ostoskärryt ja kiinnostukseni heräsi kun   tarkemmin   kärrymiehiä  tutkailin.
Ensinnä kärryissä (x 2)on luultavasti noin  10  kiloa  Semtex  räjähdysainetta jossa on Heksogeenia  sekä Pentriittiä. Räjähde on  kehitetty sotilaskäyttöön ja on noin  4 kertaa tehokkaampaa tavallista  räjähdettä...dynamiittia.
Suljetussa  tilassa  tuhovoima  moninkertaistuu ja on suoranainen ihme ettei kuolleita tullut enempää.Luultavasti  aulassa on käytetty paljon lasi/muovi materiaalia  ja se  vaimensi hiukkasen  räjähdevaikutusta.
Huomasitteko  kolmen  ostoskärryherran käsien asentoa??
Kuvasta katsoen vasemmalla olevilla  oli vasemmassa kädessään   nahkahansikkaat ja niiden ote  oli  selvästi  tiukka kärryn kahvasta. Oikealla olevalla  miehellä ei hanskaa ollut.Hän oli ns paljain käsin.....
Niillä kahdella  pommittajalla  oli vasemmassa kädessään ns "kuolleen miehen laukaisin". Kun käsi painetaan kiinni suljetaan samalla   laukaisupiiri, eikä pommi räjähdä silloin. Heti kun käden ote irrotetaan kahvasta  tapahtuu  räjähdys. Herrat  pelasivat varman päälle.....sillä jos kentän turvavartijat olisivat huomanneet  miehissä epäilyttävää ja ampuneet  heidät , olisi kuolleen miehen laukaisu joka tapauksessa toiminut.
Pum.
Sitten se  oikeanpuoleinen pommittaja.?
Hän oli  vahti jonka tehtävänä oli varmistaa  että ostoskärrymiehet tekevät murhatyönsä. Hänellä ei ollut laukaisinta , mutta voidaan olettaa että lisäksi  miehellä oli kaukolaukaisin varmistamaan niiden kahden herran  työnkuva. Mikäli heille olisi tullut pupu pöksyihin.
Saamme olla varmoja että lisää   "pummeja"  tulee.
Sellaisia ne  tooosiuskovaasislamilaaset  pakkaa olemaan.

Ekku Mattila.