torstai 24. maaliskuuta 2016

Erkki antoi kunnon kyytiä .................

24/3-2016.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.Varoitus..!!  Tuloo tosi rasvaanen vitsi...!!


Aviopari , Erkki ja   Raija olivat riidelleet tosi rajusti yhtenä iltana ja  sen seurauksena Erkki lähti ravintolaan rauhoittumaan.
Takaisin hän tuli  kahden maissa  yöllä  ja tuumasi että jospa rauhoitan Raijan  kerralla....annan hälle  seksuaalista  toimintaa niin että varmasti saa tarpeekseen...juu...ja riita loppuu...
Kunnon panot annan.
Ja  hiljalleen  hipsi  pimeään makuuhuoneeseen , jossa  kuului  lieviä kuorsauksen ääniä.
Krooh,,,kroooh....
Sitten Erkki rupes hommiin.....
Otti kaiken  seksuaalisen  kokemuksensa   hyötykäyttöön....eestä ja takaa...takaa ja eestä...niin tomerasti että Arabian  sulttaanikin  olis kateudesta viheriäksi mennyt....räpläsi naisen G pistettäkin ......tukka harallaan....minuutti tolkulla  ja  vaimonsa  äänekkäistä huhuhuhuhuudoista päätellen onnistui  hommassaan hyvin......siinä  kului tunnin/toista ja sitten  voima loppui Erkin moottorista.............plääh vain häneltä kuului..
Pläääh.
Tämän jälkeen Erkki  laahusti  voipuneena kylpääriinsä , avasi oven  jossa hänen Raija vaimonsa hampaitaan peseskeli......joka  sanoi...:
"Shhhhs......oo ihan hiljaa.....äitis tuli aikamoisessa  kännissä  pari tuntia  sitten ja makaa parhaillaan sammuneena meidän pimeässä makuuhuoneessa ".

Heh....


Ekku Mattila.