sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Kummituskissi makuuhuoneessamme. Tarina numero 2.

10/4-2016.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Noin vuosi sitten huomasin  yöllä vuoteessani kummallisen/jännän seikan.
??!!??.
Heräsin  noin  tunnin nukkumisen jälkeen  siihen ,miten kissi  tassusteli varovasti jalkopäästä tyynyä kohden .Tunsin selvästi kevyen painannan mirrin tassuista."Kissitin"  mirriä , mutta mitään ei näkynyt.  Makuuhuoneen ovi oli kiinni.
Luulin ensin että se oli vain ns unta, mutta kun samaa alkoi tapahtua  melkein  joka yö, niin käsitin  asialla olevan "kummituskissi".
Vaimolleni en  asiasta   maininnut. Olkoon koko  juttu.......tuumasin.
Mutta....
Parisen  kuukautta sitten vaimoni sanoi minulle aamulla, että hän heräsi yöllä siihen miten  kissa tepasteli varovasti meidän välissä.Ovi oli kiinni.Emme anna ,kissin  olla makuuhuoneessamme sillä meillä molemmilla on jonkinasteinen allergia mirrin  karvoista. Huoneessamme on aina pieni  valo, mutta mitään kissaa vaimoni ei havainnut. Peittoon jäi  selvästi pienet painautumat, missä kohtaa   "kissi"  liikkui.
Tämän  jälkeen  kummituskissi tepasteli melkein  joka  yö sänkymme peiton päällä ja tavallaan totuimme siihen.
Noin  3  viikkoa sitten ,joka yö mennessäni  tutumaan aloin kutsumaan  kummituskissiä, mutta eipä se  käskemällä ilmestynyt. Se taisi ottaa  ns nokkiinsa  kun huomasi että oli paljastunut, eikä ole enää makuuhuoneessamme  kummitellut.
Aika jännä juttu?
Outoa eiks juu?Ekku Mattila.