sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Blokini ennustukset ja Natokenraalit.

22/5-2016.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.Ahaa.........!!

Kuulin tänään että  Natokenraalit olivat lainanneet suoraan  omaa blokiani noin 4 vuoden takaa, jossa ennustin Venäläisten  hyökkäävän Suomeen.
He  sanovat......venäjä odottaa että   Pohjoiskorean  kimjamsun aloittaa ohjusiskulla  Israeliin.Kun se tapahtuu niin Israelin 8 naapurimaata  hyökkää pyhään maahan.Sitten on Putlerin vuoro....venäjä valtaa Viron, Latvian ja Liettuan......
Ja.......sitten on Suomen vuoro. Ryssä valtaa maamme  muutamassa  viikossa ja pitää sitä hallussaan sillai "kyllä me näytimme heille".....9 kuukautta ja sitten palaavat takaisin äiteevenäjän huomaan..........
Nato  käyttää siinäkin blokiani, jossa  olin mainnut missä kohtaa Suomen rajoja venäjä hyökkää  tänne.....kuinka paljon on heillä maavoimia....montako lentokonetta....ohjusta....panssarivaunua...tykistöä heillä on käytössä.
Näköjään Natokenraalit  tietää mitä puhuvat....taikka sitten...
¤¤¤
Jospa he käyttävät tahallaan omaa blokiani  sillai hämäämistarkoituksessa (aika ovela veto heiltä) ja  heillä onkin aivan eri torjunta/hyökkäyssuunnitelma käytössään ja sillätavalla harhauttavat herra  Putleria joukkoineen.
Noh.....
Ei mene pitkään enää kun saamme sen tietää itsekukin.
Joka  tapauksessa.....elämme mielenkiintoisia aikoja sanoisin..
Oujee..


Ekku mattila.