torstai 19. toukokuuta 2016

Salainen koodi.....tulevista kuolinajoista.

19/5-2016.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Opin  lukemaan noin 4 vuotiaana.
Kaksi vanhempaa sisarustani minua opetti  ja näköjään onnistuivatkin siinä  hyvin.
Noin  6-7 ikäisenä  aloin kiinnostumaan  sanomalehtien kuolinilmoituksista. Siitä saakka aina ensimmäisenä luen ne ilmoitukset  ja sitten vasta   menen eteenpäin. Niin se vain on.
On.
Noin 14 vuotiaana  aloin tutkimaan  kuolinilmoitusten   syntymä sekä kuolinaikoja. Tuumasin että josko niihin saattaa kätkeytyä  jonkinlainen salainen  koodi, joka jo syntymähetkellä kertoo  ihmisen kuolinajan.
Tutkin ja tutkin.Viikko ,sekä kuukausitolkulla.Laitoin  ylös satojen ihmisten syntymäaikoja ja kuolinajat. Ja laskin ja laskin. Kunnes  yksi keväinen päivä  sen huomasin.
!!!!!
Peitin  lehdessä   olevan  syntymä-ajan. Sitten kerroin  sen salaisella koodillani. Tuloksen nähtyäni  vertasin sitä  henkilön kuolinaikaan ja se täsmäsi. Tarkistin  useamman henkilön  syntymä-ajoista ,kerroin sen omalla koodillani ja se täsmäsi.
!!!!
Muistan miten säikähdin. Menin jokirantaan  miettimään ja  olin siellä monta tuntia. Äitini se huomasi ja tuli perääni , kysyi että onko kaikki hyvin....??
Ja minä kerroin  mitä olin havainnut/keksinyt ,että  pystyn laskemaan  ihmisen syntymä-ajasta hänen tulevan kuolinaikansa. Omalla koodillani.
Kyllä Äitini  säikähti!
"Mitä ihmettä olet mennyt tekemään...??!!..hän huudahti....ei ihmisen ole hyvä tietää  kuolinaikaansa.....se on vain Jumalan tiedossa....se päivä on salattu....lopeta  heti paikalla  sellainen touhu....."
Ja niin sitten teinkin. Ruttasin ne kymmenet ja taas kymmenet muistiinpanoni.Siinä katosi se salainen koodikin , paperipalloiksi ,jotka heitin  saunamme  pesään.
Äiti oli tyytyväinen.
¤¤¤¤¤
Vieläkin saattaisin  sen koodin löytää.
Mutta  antaapas  olla.


Ekku Mattila.