sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Sitä sun tätä ,sillai hyppelehtien...

22/5-2016.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.



On ollut  niin kiirusta aikaa....3 muumitalon....2 saunan....yksi taloremontti...etten ole ennättänyt oikeastaan  keskittyä aikamatkaajan "sivutoimeen".
Mutta siihen tulee muutos   lähiaikoina.
Noin  kuukauden/kahden  päästä  olen Suomen Skepsis  ry  testissä , jossa mitataan  kykyni  nähdä/tietää kuvien salaisuudet ja  sen tiimoilta tulen voittamaan heidän tarjoamansa 20000  Euroa.
"Jos joku valvotuissa toteennäyttää  paranormaalin ilmiön "...
Juu.
Samaan aikaan  tulen selvittämään  Vaasalaisen  Kai Salomaan, kuin Kauhajokisen Erkki Viitaharjun katoamismysteerit ja  saadaan  asiaan  selvyys.
Ja jos minulle annetaan  Järvenpääläiseltä suvulta lupa niin tulen aloittamaan  etsinnät luokkasotien aikana 1914-1918  kadonneiden  satojen "ukkomausereitten sekä  kymmenien kilojen kultakolikoiden "harharetket" ja että ne palautetaan oikeille omistajille. Tästä  samasta aiheesta olen kirjoittanut blokissani noin  3 vuotta sitten.
Eräs lähisukulaiseni asui (kesäsiirtolassa) kyseisen Järvenpääläisen suvun mailla  45 vuotta ja sitäkautta kuuli  huhuja  piilotetuista aarteista. Jotakin totta siinä huhussa täytyy olla , sillä  sukulaiseni keräsi aika  mittavan  omaisuuden  eläissään , joka  tuli ilmi  hänen perunkirjoituksessaan  jäämistön muodossa.
2,9  miljoonaa Euroa....+  kolme kesämökkiä kaupan päälle.
Vai mitä sanotte?
Ettei vaan sukulaiseni vahingossa "löytänyt"  osaa kultakolikoista ??
Järvenpään Terrisuo taitaa olla aika mielenkiintoinen paikka?
Taikka sitten ei ole.


Ekku Mattila