keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Taas.......neljä mustaa korppia.....kuoleman ennelinnut...

11/5-2016.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Kävin päiväseltään syntymäkunnassani  Alahärmässä  (nyk. Kauhava) , istuskelin  kototaloni pihakeinussa  ja  Wanhaa aikaa pukkasi..
Nimittäin  korpeista puheenollen....
Noin vuonna 1981 Alahärmän kirkolla   porukka ihmetteli mustien korppien  käyttäytymistä. Lintuja oli  4 ja ne kiertelivä kirkon tornin ympärillä  huutaen  kimakasti. Linnuilla oli jonkinlainen tressi..taikka sekaannus ja sen moni   laittoi merkille.
Kirkon lähellä  asuva vanha nainen   sanoi ettei lintujen  kirkumien tiedä mitään hyvää, vaan päinvastoin. Myös Äitini sanoi samaa.
Muutamaa viikkoa ennen lintujen ilmestymistä ,4 Alahärmäläistä nuorta olivat pelanneet ns piritismiä. Lauta "kertoi" että heistä jokainen tappaa itsensä lähiaikana ,mutta  pojat  vain  naureskelivat  keskenään....tyyliin...höh..täyttä soopaa....hehheh...
Mutta  muutaman päivän kuluttua yksi heistä ampui isänsä aseella  itsensä.
Viikon päästä toinen teki itsemurhan.
Siitä päivä kaksi lisää niin kolmaskin tappoi itsensä.
Neljännen  nuoren vanhemmat siirsivät aseensa  naapuriin piiloon varmuuden varalta, mutta sekään ei auttanut. Poika murtautui  sukulaisensa  asuntoon, varasti kaapista aseen .....ja.
¤¤¤¤
Ihmeellistä asiassa on  kirkon tornin ympärillä lennelleet korpit. Kun   neljä nuorta olivat kuolleeet.........niin korpitkin hävisivät kertalaakilla. Linnut siis  ennakoivat  tulevaa murhenäytelmää ja   juuri korpithan ovat  niitä pahanilmanlintuja.......historian mukaan.
Esim Saksan viikivallu hitler  oli siitä kuuluisa ,että meni vaikka missä, niin aina musta korppi istahti hänen  olkapäälleen. Lintu tiesi........näköjään.
Outoa?
Vai mitä?


Ekku Mattila.