perjantai 27. toukokuuta 2016

Tyhjät öljytynnörit ja reserviläiset...

27/5-2016.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Uutisissa kerrottiin reserviläisten huonosta kunnosta.
Vaikka se onkin   pitkällä  ajanjaksolla hiukkasen parantunutkin, niin kuulemma   tarvittaisiin lisää harjoitusta...........ja näköjään sellainen   "tapa" onkin löytynyt.
Nimittäin tyhjien öljytynnyreiden olkapäälla kantaminen.
Heh...
Näytti aika hupaiselta...meinaan....
Reserviläiset  retuuttivat öljytynnyreitä edestakaisin ja  ilmeisesti  se auttaa esim    tositaistelun tuoksinnassa..
Heh..
Minun mielestäni  paljon parempi tapa  saada hyvä kuntopohja, vaikka reserviläisille, taikka miksei  jo armeijassa oleville olisi seuraava,,,
:Ottakaa 4 panssaritorjuntamiinaa, vaikka kaksi  kumpaankin käteen ja juoskaa  niin pitkälle kun vain jaksatte. Muistaakseni  yksi miina painaa   8 kiloa ja siis  32 kiloa yhteensä. Tämä jos mikä nostaa kuntoa ja sitten jos ja kun tosipaikka tulee ja pitää  viedä miinoja  vihulaisen  tuhoksi , se on helppoa hommaa........kun sitä on jo harjoiteltu  ennakkoon.
Niin...ja...toisaalta.........
Jos ne öljytynnörit olisivatkin   täynnä öljyä ja sellaisen kantaa  reserviläinen  olkapäällään.....juosten samalla....!!.......se..se.
Tämä olisi kovaa harjoitusta  ja samalla mahdolliset tulevat vihulaiset  säikähtäisivät puolikuoliaiksi sellaista touhua nähdessään ...eivätkä  missään nimessä uskaltaisi  hyäkätä Suomeen..,,,,,,,,
Vai mitä ?

Ekku Mattila.