lauantai 30. heinäkuuta 2016

Suomen oikea jako......Ivalo on valmiina.

30/7-2016.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Nohniiiiin....

On tullut aika.......ilmoittaa   että Ivalo on täynnä.
noin 4 vuotta sitten annoin tahallani  ns väärää tietoa Suomea  uhkaaville vihulaisille ja  kirjoitin blogiini...."Suomen jako".
Siinä syvällä rinta-äänellä , aikamatkaajan  ominaisuudessa väitin/ennustin ,että venäläiset  tulevat valtaamaan Suomen noin Oulun kohdalta alaspäin Hankoon saakka.Ennustuksessa oli tarkkoja aikamääriä, sekä hyökkäyskohtia joiden kautta vihollinen  ryntää Suomeen ja kuuleman mukaan nämä "asiakirjat" ovat saaneet suuren  kiinnostuksen maamme rajojen ulkopuolella.
Vihollinen  on mennyt ns  lankaan.
Suunnilleen 11 vuoden aikana  on  määrätyt henkilöt vahvistaneet Suomen Lappia eritoten Ivalon/Rajajoosepin/Kippisjärven/Paltsavaara/Kotapäätä, sekä  monia muita maastokohtia , joista  varmuudella tiedetään vihollisen aikanaan  tulevan Suomeen.
Myös Kotala/Kelloselkä/Petäjävaara/Onkamo/Selkälä/Hautajärvi on "miinoitettu".   On turhaa tämän tarkemmin  ilmoittaa  missä ovat vahvimmat joukko-osastomme, odottamassa  ajan  täyttymistä, mutta tärkeintä on että me olemme valmiina.
Viimeisen  4 vuotta on rekka/juna liikenne ollut aika vilkasta kohdassa Ivalo. Itse olen henk/kohtaisesti ajanut  eri rekkakuljetuksia  Oulu/Kokkola/ Ivalo  ja näin saanut kunnian olla osallisena Suomen  puollustuksen  vahvistamisessa. Esim viimevuonna    "kävin"  Ivalossa  11 kertaa.
Tänävuonna  6 ja kolmevuotta sitten  9 kertaa.
¤¤¤¤
Nyt olemme valmiit.
Tiedossa on että venäjä   yrittää vallata  Suomen juuri Lapin/Ivalon kautta. Lähelle Karikasniemeä , on venäjä salaa rakentamassa  ohjustukikohtaa ja sen valmistuttua sieltä on suora  linja Norjaan ja sitäkautta Naton  tärkeimpiin  "taivaskorviin".
Suopumavaarassa  on jo nyt pienoissukellusveneitä.Sevettijärvellä taas venäläisiä tutkahäirintälaitteita  13 :ssa rekassa.Karsikkoniemellä valmiina  vihollisen dft-68 radiohäirintämasto.
Vainosjärvelle pudotettu valmiiksi  koottava  suuntima(119-1B)  laiteisto.
¤¤¤¤
Nohniin ..........meitä  ei yllätetä.
Olemme valmiina. Ivalo on täytetty.

Ekku Mattila.