maanantai 15. elokuuta 2016

Maailmanennätysten loppuminen tietää huonoa ihmiskunnalle....!!??

15/8-2016.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Vähän urheilusta.......


Menneillään on Olympialaaset...juu.
Uusia maailmanennätyksiä  tulee aina välillä, hitaasti mutta  varmasti. Silloin tällöin  lukee somessa että se ja se ennätys kyllä kestää pitkän ajan ja niinhän juuri onkin.Tavallaan  urheilukansa  tottuu siihen että vanha ennätys kaatuu ja uusi syntyy.
Mutta.....
!!!
Olen   pitkään   miettinyt  seuraavaa sekä  kummaa ajatusmallia...
: Tulee väistämättä eteen aika ,ettei urheilussa enää ennätyksiä rikota. Jo tehty  ennätys jää maailmankirjoihin , sillai viimeiseksi  ja tulokset alkavat väistämättä  huonontua. Raja  tulee vastaan ....esim näin.
Kukaan ei juokse sataa metriä  koskaan alle  8 sekunnin....
Hyppää korkeutta  3 metriä....
seivästä   8 ...heitä keihästä  130  metriä....10 kilometriä juokse 24   minuuttiin..400  metriä  vaikka  2  minuuttiin....maratonia  alle tunnin.....ym..ym...ym...
Jo tehdyt ennätykset  jäävät sekä pysyvät ja ennätyskäyrä alkaa menemään alaspäin.
!!!...Mistä se tulee johtumaan? Tuleeko ihmiskunnalle jonkinlainen  totaalinen taantuma? Syntyykö tulevaisuudessa rappioihmisrotu , jonka  puitteissa kaikki romahtaa  totaalisesti? Syntyykö  sotia...maantieteellisiä mullistuksia...hirvittäviä  katastrofeja  joiden seurauksena  entinen ns uljaampi aika  tuhoutuu  ja  mikään ei ole niinkuin ennen?
Ihmiskuntaa odottaa  huonot ajat. Se näkyy , ei   välttämättä  huonoissa urheilutuloksissa , vaan  seuraamalla  nykyista  maailmanmenoa.
Sanoo..

Ekku Mattila.