keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Polttoainejakelupisteen omistaja Aaro Häkäri Kauhajoelta.

14/9-2016.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.Tänään, aamulla , noin kello 10,00  päätin mennä tankkaamaan  yksityiseltä   ns kylmäasemalta , jonka  omistaa...
Häkäri  Aaro Kauhajoelta.
Koska minulla  oli laina-auto  oman autoni  huoltotöiden ajaksi, en huomannut pysäköidä  sitä oikeaan kohtaan    automaattiiin nähden.  Auto oli  metrin/toista  lyhyempi.
Noh.....laitoin setelin automaattiin  ja otin tankkausletkun , mutta se ei  ulottunutkaan  vara-auton tankin kohdalle.....ja nopeasti työnsin  sitä eteenpäin. Mutta sussiunatkoon.....!
Niinkuin yleensä  jos ei määrätyssä ajassa ennätä aloittaa tankaamistaan , laite  estää   polttoaineen  syötön ja siis   menee kiinni.
Stop.
Ja eikun soittamaan Häkäri Aarolle, joka asuu noin 300 metrin päässä omistamastaan  kylmäasemasta ja niin hän  riensi paikalle.....rfuum....
"Mikäs nyt on vikana?  hän virkkoi....
En ennättänyt aloittaa polttoaineen  syöttämistä määrätyssä ajassa ja  kone  sammui  ..sanoin...se ei anna  pensaa.."
"Noh kylläpäs olet aikamoisen nolo äijjä Aaro virkkoi....luulis tuon ikäisen jo osaavan tankata..."
Minäpoika vitsinä  lausumaan ..."Jos sitä pitäisi potkaista,, että se  alkaa  toimimaan".....ja antaakaas olla !!!!!!
Siitäpäs  Aaro  suuttui....ja haukkumaan..."et takuulla mene kallista automaattia potkimaan...oot aika ukko......yritäpäs......perskelees....potkimaan et konetta ala "...
Yritin selittää   että  sehän oli vitsi vain ja esim sotaväessä  jos hyökkäysvaunu ei käynnistynyt sanottiin , että potkaiskaa  sitä kylkeen, niin se alkaa pelata.....mutta Aaro  edelleen vaahtosi....."kallista konetta et mene potkimaan...ja minun pitäisi tarkistaa että todella laitoit   setelin...ties vaikka  yrität  huijata..........".. peres...tana...¤#¤#¤!!??&%!!??
Niin me siinä "neuvoteltiin"  minuutin pari...(heh)  ja  menin autooni sanoen  Aarolle..
"Ei minua  yksi  20 haittaa....pidä se käppänä....tästälähtien menen muualle tankkaamaan....20 vuotta olen  asemallasi käynyt, mutta on aika vaihtaa paikkaa "..
Ja lähdin.
Juu.

Ekku Mattila.