perjantai 25. marraskuuta 2016

Aasinsillasta ihmisrobottiin.

25/11-2016.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Ihminen/=robotti.

Nyt tulee aasinsilta:
Auto: Autossa on  moottori, akku, sekä laturi.
Putkissa liikkuu niin öljy , kuin  jäähdytysainekin. Auto  pelaa  hyvin , jos  saa virtaa laturista.  Jos ei saa, niin se sammuu .Bensa-auto  toppaa heti, mutta  dieselkärry  pelaa vielä  jotenkuten.Hetken aikaa. Jokainen  moottoritoiminen  vekotin  tarvitsee siis virtaa/sähkö toimiakseen.
Tämä oli aasinsilta.
¤¤¤¤¤
Väittäisin että ihminen on myöskin  robotti/kone.
Monimutkainen sellainen.Sydän on kuin auton  pumppu/moottori  , aivot akku , mutta missä laturi luuraa ? Myös ihminen tarvitsee virtaa , siis sähköä, auton tapaan. Jos virtaa  ei  synny, taikka enää tule, ihminen kuolee.
Missä siis   laturi luuraa? Ihmisen   kehon lämpö  on noin 37 astetta. Verta noin 5 litraa. 50 % verestä on plasmaa. Pelkästään  punasoluja meissä on  45 %. Verisuonissamme  250000 miljardia punasoluja ja niiden jaksoittainen elinikä 120 päivää. Sama määrä syntyy  luuytimessä , 120 :ssä päivässä.
Noin puolet verestämme on kellertävää  verinestettä. Se koostuu fibrinogeenistä, albuuniosta, sekä globuliineistä.
Albumiini ylläpitää veren osmoottista painetta. OSMOOTTISTA PAINETTA.
Verinesteessä on myös:
Rypälesokeria,
Aminohappoa,
Happea,
Hiilidioksiidia,
Hormoonia,
Ionia,
Natriumia,
Kalsiumia,
Mangesiumia,
Hiilihappo  synnyttää bikargonaattia sekä vetyioneja  = SID. Joka on erittäin vahva ioniero.Sidillä on SÄHKÖKEMIALLINEN  vaikutus juuri veren  dissosiatioon ja näinollen vetyioninen pitoisuuteen.
¤¤¤
Yhteenveto:
Uusi kappale....

Ekku Mattila.