keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Älypuhelimeni on alkanut reistailla Eurajoen reissun jälkeen.

2/11-2016.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Heh.....
Kävin Eurajoella pari viikkoa sitten mm katsomassa Seemiläistä miekkaa.Paikka on Lappi TL lähellä, pienellä kalliolla   ja on museosuojattu    valtion   taholta.
Samalla reissulla ajoimme "vahingossa"  Olkiluodon atomivoimalan alueelle, joka on tietysti täysin  kiellettyä, mutta minkäs vahingolle mahtaa.....(köh)
Juttelimme  11 tuntia  atomialan huippuosaajien kanssa, kävimme 2 kertaa syömässä ja silleen.
Nami...Turkkilaasen tekemää pitsaa..
Jo matkalla Eurajoelle meitä seurasi, välillä edessä ajaen vaaleahko   farmariauto.Ikäänkuin merkkinä meille että teitä kuulkaas kytätään. ....olkaa  ihmisiksi poijaat. Autot vaihtuivat ja ne  ajelivat sinne ja tänne , yksi kermanvärinen  oli se "kunkkupirssi". Se  kyttäsi oikein  tosissaan meidän  menemistä.
Kiikarikin näkyi.
Pysähtyivät nurkan taakse kun kioskilla kävimme ja heti meidän perään että renkaat vinkui.
On mukavaa kun  meistä huolta  pidetään...
Noh....äskeinen oli sellainen aasinsilta  itse asiaan....
Siis....nyssetulee.. Eurajoen ajeluista saakka on älypuhelimeni  käyttäytynyt  kummallisesti. Se katkeilee vähä väliä, meinaan linja, ei puhelin...heh...sammuu kesken kaiken ja näyttöön ilmestyy outoja  sanoja/käskyjä.Kuulemma siinä on kortti  poissa ja yritä uudelleen ja kun sen teen, niin jälleen sammuu. Yön aikana siinä oleva 100 % virta  onkin aamulla  tyhjentynyt  noin 70 %;ntiin...
Heh.
Siis kuuntelu on ollut yön aikana päällä.Olisi hyvä jos  poijat osaisivat myöskin ladata kännykkäni , mutta se ei taida olla vielä mahdollista.
Noh...Maanantaina....ja eilen, ,kun   kävin keskuksesssa, meinaan Kauhajoen, niin  sama kermanvärinen  farmariauto ....??!!..liikkui aika tarkkaan samassa paikassa missä minäkin.Aika hämärät ikkunat  pojilla , ajotyyli sellainen  viuuh...viuuh...nuorten kollien tapaan joiden mielestä heillä on lupa vaikka mihin......??...Bondia matkivat.
Olen aina  pannut mieleeni autojen rekkarit.Samat kirjaimet/numerot kun Eurajoella  parisen viikkoa sitten. Kuulin  luotettavalta taholta että  tuollainen  24/7  kyttääminen maksaa veronmaksajille  2500  Euroa  päivä.....Taidan olla aika tärkeä henkilö ?
Ainiin....poijaat....tulkaa välillä tänne meille kaffille ajelunne lomassa.Saatte kermaa ja pullaakin.Maksuksi  saatan  esittää  vittumaisia  kysymyksiä teille. Noh...nähdään.....taas joku päivä.....
Oijee.

Ekku Mattila.