maanantai 7. marraskuuta 2016

Huippusalainen operaatio Nooa. Hallituksen siirto sodan syttyessä.

7/11-2016.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Operaatio Nooa....

Näin luki yhden paperinipun  päällä , jonka "näin" viimeyönä aikamatkani yhteydessä.
Operaatio Nooa.
Yhteensä  263 sivua + erilaisia karttoja  54 kappaletta , sekä aikatauluja niin lentoliikenteen kuin laivaliikenteenkin osalta.
Operaatio Nooa.
Tarkat  tiedot  niistä laivoista, jotka ovat olleet valmiudessa , jo  vuoden verran,  ottamaan vastaan  tärkeitä  hallitusherroja/ministereitä/vaikuttajia maamme   korkeimmilta tahoilta.
Operaatio Nooa.Numero 1.
Odottamassa on  , valmiusasemissa , kuljetushelikoptereita , 8 kappaletta , joihin mahtuu  Suomen eduskunnasta  ne kaikkein  tärkeimmät  henkilöt.Lentoaseman hallissa, tankit täynnä , koska vain lähtöön.  Suuntana  Ruotsi. Kuin ennen Kauhajoki.
Operaatio Nooa.
Suomen pankit rahat ovat jo muualla. Espoossa  setelipainokoneita  puretaan jo. Miljardit arvopaperit ovat jo  turvassa . Vuoden  aikana  ne on  siiretty  turvaan. On enää tyhjiä kassaholveja.
Operaatio Nooa.
Armeijassa  on julistettu salainen liikekannallepano.Kokouksia on pidetty.Sopimuksia tehty.Suunnat on määritelty.On varauduttu   tulevaan sotaan.
Operaatio Nooa.
Ruotsissa odottaa  3 sukellusvenettä. Stella Polaris 2 .Valmiina  lähtöön. Suuntana Vaasan rannikko.
Operaatio Nooa.
Suomen ylin johto tietää että maamme on  kusessa kohta. Venäjä  on ovemme   takana. Valmiina kolkuttamaan.Rautanyrkein. 330000  nyrkkiä. Odottavat enää käskyä .
Onneksi on operaatio Nooa. Sen avulla voidaan ennakoida myrskyn tuhot , edesauttaa  korjaustoimintaa, olla valmiina  paremmin kuin silloin ennen. Marraskuussa  1939.
Käskyt on täytetty. Operaatio Nooan mukaisesti.
Suomi on valmiina.


Ekku Mattila.