maanantai 5. joulukuuta 2016

Heräsin taivaassa......1971....

5/12-2016.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Havahduin taivaassa.
Taivaassa..!!.....
Ympärilläni oli useita valkopukuisia  olentoja , kirkkaat vaatteet , kirkkaaat  loistavat vaatteet...............loistavat.
Makasin vuoteella. Ja sammuin.....heräsin uudelleen ja sammuin....uudelleen ja taas sammuin...uudelleen ja yhä uudelleen.
Sammuin. Näin  kului  vuorokausi , sen kuulin myöhemmin lääkäriltä. Olin sairaala Hesperiassa............sinne vietiin jokainen joka itsemurhaa yritti. Kuten minäkin. Suussani oli letkuja , nenässäni myös....tunne oli  todella  kenkkumainen...ei hyvä. Niinkuin olisi  piiitkiää matoja koettanut syödä nenän ja suun kautta. Piitkiiiää matoja.
Ja niin kului  2 vuorokautta. Mahani  huuhdeltiin letkulla. Jotakin  lääkettä sinne  purskuttivat , hiiltä sekä muuta , tiesmitä siihen aikaan. Mutta se auttoi. Jäin näköjään henkiin. Nipinnapin kuulemma...
Nipinnapin.
Koska......
Henkilö, joka kanssani asui  tuli asuntoon soittamaan jollekin. Huomasi makaavani lattialla ja sairasauton soitti....viimehetkellä kuulemma....5 minuuttia lisää  eikä minua olisi  voitu pelastaa...Ei pelastaa.
Elämälle.
Viikon lojuin Hesperian päiväosastolla. Yöt olin kuitenkin kotona. Aamulla psykologille , 2 tuntia , jotakin touhua  nikkarihuoneessa ja illalla takaisin Porvoonkatu  5-7 b 63.
Siinä me juteltiin  päätohtorin kanssa ja  selvishän se mistä kenkä puristi.
Selvis se.


Ekku Mattila.

jatkuuuuuu...