sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Huijari Närpiön entisestä koulusta... herra XXXX..

4/12-2016.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Nohniin.....
Lisää herra Ossista...


Ultran ilmestymistä seuraavana päivänä Ossi  suorastaan  syöksyi  asuntooni Jalasjärven Ahonkylään......
Hänen  kasvonsa  loistivat  innosta , posket  hehkuen Ossi  pauhasi.
"Arvaas kuule Ekku  miten paljon  olen saanut  soittajia sen LÖYTÄMÄNI  parannuskiven tiimoilta?...........kymmenittäin on tullut...monta päivää on jo  varattu  ....yksi Seinäjokinen toimittajakin   Simo Nikula tulee   huomenna  tekemään jutun siitä  parannuskivestä ja se on kova sana....senjälkeen  tulee  asiakastulva se on varmaa."...hehkui Ossi Närpiöstä..
Ja sitten tuli se tärkein.....Ossilta..
!!!!!!!!!???!!!..
Ossi  ehdotti minulle.....
Koska  sinulle tulee asiakkaita  ympäri Suomen , ulkomailtakin saakka   ja takuulla tunnet joitakin varakkaita leskinaisia , taikka muuten  rikkaita , niin kerro heille että  Ossi  tarvitsee  seuraavaan suureen parannuskeinoon  timantteja.....paljon timantteja....paljon..paljon timantteja...
Kerro heille  että minä  rakennan   parannuspöydän jossa on timantteja  kymmenittäin, suuria sekä pieniä ja tärkeintä on että ne on timantteja...ja jokainen  sairas asiakas menee pitkälleen sen timanttisen parannuspöydän  päälle  makaamaan....ja parantuu kertalaakilla.
Parantuu kertalaakilla...Ossi  sanoi..
Parantuu..
¤¤¤¤¤
Ja jatkoi.......kun olen saanut  paljon timantteja kokoon.......otan ja häivyn  jonnekin  lämpöiseen maahan....paskat mistään sairaista asiakkaista....paskat....otan ja häivyn Ossi sanoi.....ja lähti.................lähetä luokseni  rikkaita asiakkaita....."
Hei hei Ekku.....hei hei..
Hei hei.....

Ekku Mattila.

Ossin juttu jatkuu.....
heeetkiineeen...