lauantai 17. joulukuuta 2016

Keksimäni vesi/vetytykki......on edelleenkin lupavapaa.

17/12-2016.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Pukkaan   vähän asiaa keksimästäni vesitykistä.
Siis:
Noin 1993  sain haltuuni ns karpiittia, jota ennenWanhaan  käytettiin hitsauksissa/autojen  valaisimina.
Vahvaan rautapalloon, jossa oli valmiina karpiittia, heitettin vettä ja se syttyi muodostaen   kirkkaan valokaaren....tarpeeksi karpiittia aikaansai mahdollisuuden myöskin  hitsaukseen. Liika määrä sitä aiheutti  voimakkaan räjähdyksen...PUM.
Ensin leikin   nakkelemalla karpiittia vesiojiin ..PUM ,mutta kohta kehitin  tykin. Kun se oli valmis niin Seinäjoen  patenttitoimistoon kuvien kanssa ja innolla selitin  tykkini toiminnan.
Päivää..."
"Se tarttee vain vettä ja karpiittia"  sanoin...ei ruutia lainkaan ja jymähdys on jumalatoon...
Kerroin myöskin  sen   kantomatkan. jos piippuun heittää yhtäaikaa karpiitin kanssa  parikiloisen  puunpalan, on   yli 2 kilometriä..
Ja niin me siellä patenttitoimistossa  juteltiin ja sovittiin, että he ottavat yhteyttä  jokaiseen patenttitoimistoon maapallolla ja jos samanlaista ei ole vielä keksitty, tulet saamaan siihen tykkiisi patentin..
Patenttitoimistoja oli kaikkiaan noin  5600.....maailmassa.
Ja jäin  odottelemaan ja meni noin3 kuukautta  kun sainkin kirjeen Seinäjoen patenttitoimistolta.
... Siinä luki.,..."ettei tykkini  ole sillä lailla tarpeeksi  erilainen mustaruutitykkiä  ja koska tykkini muistuttaakin  näöltäänkin tavallista tykkiä ja  näinollen sitä ei voida patentoida  ".
¤¤¤
Häh..?..tuumailin  ja  tuumailen yhä..??
Vaikka  vesitykkini  muistuttaakin tavallista   tykkiä, joka toimii ruudilla  ja  kun keksimäni tykki toimii vettä, sekä karpiittia käyttäen, niin  eikös siinä ole vinha ero mustaruutitykkiin?.
Häh?
Kiersin vuosina 1993-1995  tykkieni kanssa erilaisissa  tilaisuuksissa...niin hää/kihla/syntymäjuhlat/tupaantuliaisissa/Yolakkiaisissa ja vientiä  oli.
Oikeusministeriöstä  jopa soitetettiin  ja onniteltiin ,että olen keksinyt aseen, jota ei Suomen laki tunne ja sen takia se on täysin lupavapaa.

Ekku Mattila.


http://www.asema.terasto.fi/flash.php?kuva=vesitykki.JPG&id=1287