perjantai 16. joulukuuta 2016

Kurikan Myllykylän "tosimukava" naapurimme....fiuuh..naps.

16/12-2016.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Myllykylässä oli uusi vuokratalomme.
Jo kello 04,00  sinne ensimmäisen tavarakuorman ajoin , 208 mersu pakettiautollani...toisen aika pian perään ja kun kolmatta kuormaa pihaan  kuskasin sinne tuli  uusi vuokraemäntämme.
Kello oli noin  kello  08.00.
"Päivää  hän   kuivasti lausahti......päivää vastasin , kun   tapana on....
Päivää...
"Nyt  on kuule  tapahtunut ikävä asia...hän sanoi.....unohdimme että me olemme jo tämän talomme vuokranneet....ihan unohdimme..joten sinun pitää ajaa tavarasi muualle..muualle...pois.."
"Joten...piha tyhjäksi...ja pois".
Sanoin että tämä kuorma on jo  kolmas...sisällä on jo meidän  tavaroita....mutta akka edelleenkin jankutti....tupa on jo vuokrattu.....muualle....menkää  pois..pois...pois ".
Ja minä suutuin....tana¤#"!"!"perkeles¤#"!ristus#"!"johan¤#"!!ittujen#"!"ittu¤#"#!!"vetti#"!!.
Käänsin autoni jokea  kohti ja huusin...ajan koko paskan tuonne jokeen...saatanan  noita-akka..
"!"!¤¤#"!"#"!!.
Josniin...akka sanoi...asukaa nyt kuitenkin talossamme, mutta kuukauden  kerralla.Teemme kuukauden vuokrasopimuksen..kuukausi..".......
Juu.....rauha palasi  ja tavarat tuli tupaan kannettua.  Vaimoni oli sillai vatta  pompollaan...ettei vaan raskaana  meinaan...ja seuraavana aamuna hän meni pihalle....ja meinasi  saada  keskenmenon...!!?
Ollessaan keskellä  pihaa.naapuri alkoi ammuskelemaan  pienoiskiväärillään  vuokratalomme ulkorakennuksen seinään...äänenvaimentimella...fiuuh..naps....fiuuh  ..naps...fiuuh..naps...parikymmentä kertaa. Ne reiät päätyseinässä  laskettiin poliisien kanssa, jokka paikalle soitin. 20 kertaa....fiuuh naps.
Kurikasta he tuli....Urpo Lintala ainakin oli....on nykyään Vaasassa  isona pomona....lukenut ittensä  parempaan virkaan...juu. Toinen oli  nyt jo R.I.P. ..keles nimi ei tuu nyt mieleen, mutta iso äijjä se oli.....kotoisin Varpaan  kylästä...no olkoon se nimi  toistaiseksi..
Ja.poliisit naapuriin meni.....pyssyt talteen otti toistaiseksi...ja syykin selvis....
"Mun naapuriksi ei ainakaan tuu asumaan  selevänänkijänoitaa....ei saatana tuu...noitaa ei tuu".
¤¤¤
Oli kiva ihminen..."kiva"...todella.
Nyt se nimi tuli...Hanka se oli....rauha hänelle olkoon.
Myllykylässä me asuimme noin 3 kuukautta.   Seuraavasta   muuttamisesta  voisin kertoa vaikka joku muu päivä, taikka sitten en.
Juu.

Ekku Mattila.