sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Tein "neidonryöstön" keväällä 1985.

18/12-2016.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


"Neidonryöstö".....

Tänään minulla ja Millavaimollani on 31 vuotishääpäivä.
Kiitoksia vaan onnitteluistanne.
Mutta alku oli todella aika hankalahko etten sanoisi, taikka kirjoitan. Kun Toukokuussa  1985  tulin esittelemään itseni  Millan kotiin, kerroin , kun kysyttiin ,että en ole vielä ns vapaa, minulla  on 5 mukulaa  ja että olen  20 vuotta vanhempi  Millaa.
Voihan aatana mikä meteli syntyi!!??!!...Suurimpaa ääntä piti Millan sisaret, miehineen ja niin paljon ,että katsoin viisaimmaksi liuteta paikalta  vähin  äänin. Kuitenkin Milla  istahti autoni  etupenkille ja suuntana Kauhajoen Asuulin leirintäalue, jossa telttani oli.
"Minä haluan tulla mukaasi"  lausui Milla  ja enpä vastaan laittanut siis  Hesaa  kohden, tarkemmin sanottuna Järvenpään leirintäaluetta, jossa siihen aikaan  lomailin.
Ryöstin siis tulevan vaimoni.
Viikon kuluttua ajelimme  Järvenpään keskuksessa kun poliisisauto pysäytti meidät. Sanottiin, taikka käskettiin seurata heitiä ja niin teimme tietysti.Poliisiasemalle, jossa jouduimme kuulusteluihin , kumpikin erikseen, eri huoneissa jopa. Poliiseille   oli tullut  ilmoitus, että olisin  ryöstänyt Millan , kaapannut nuoren  tytön  Helsingissä olevaan ilotyttötalooni ja että huumausaineilla  pidän häntä luonani vastoin likan tahtoa.
Millan sisarenmiehet....Erkki Rinta-Halkola sekä Veli Pienimäki olivat  ilmoituksen tehneet. Kateuksissaan tietysti...sehän oli selvä.
Kun hetken aikaa  poliisiasemalla jutusteltiin, Milla ja minä  lähdimme  naureskellen  pois. Ei ollut mitään aihetta epäillä rikosta tapahtuneen, sanoivat poliisit ja sivuplee.
Ja niin kului lupsakkaasti  noin 5,5  kuukautta ja kun tuli karkauspäivä  , Milla  otti ja kosaisi  minnuu ja minäpoika  siihen suostuin...tuun..tuun sanoin ja sillä selvä.
Olalaa....

Jatkuuuuuu...

Ekku Mattila.