perjantai 9. joulukuuta 2016

Uffoasiaa...Vatikaanista , jääkiekkokatsomoon.

9/12-2016.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Uffoasiaa.....

Jälleen kerran Uaameeriikka  yrittää peittää/selittää/järkisyin ns Roswellin tapauksen. Aamulla siitä aiheesta  tuli ohjelma.....
Että  lautasen  palaset  olivat  alumiinifolioisia säähavaintopallon osia ja riekaleita. Ne humanoidit olivat mukamas  nukkeja jotka  ilmavoimat olivat  lähettäneet  heliumpallolla ylös   ja   ihmisennäköiset nuket joitakin mittaamisjuttuja/muuta soopaa.
Onneksi  maailmassa  on  ainakin   50-70  %  ihmisiä jotka uskovat lentäviin lautasiin , humanoideihin ja että muualla maailmakaikkeudessa  on elämää. Onneksi. Monessa maassa on instansseja ja virastoja joiden pääasiallinen  tarkoitus on tehdä  ufoasia/humanoidit naurunalaisiksi ja selittää että ne ovat  huuhaata  jokainen. Tilanne on sama kuin  pimeällä keskiajalla. Silloinhan  poltettiin  roviolla (mm Italialainen Bruno)  joka kehtasi väittää että maailmankaikkeudessa  on elämää ja että maapallo on hiekkasiru  mittaamattomassa avaruudessa.
Galileista puhumattakaan.
Vielä niinkin myöhään  kun vuonna  1830  tiedemiehet  laskivat  ettei ihminen  voisi koskaan liikkua nopeammin kun hevosen vauhtia, sillä rintaan tuleva ilmanpaine  rikkoisi  keuhkot.
Ettei  taivaalta  voi tulla kiviä (meteoriitit)  sillä  taivaalla ei ole mitään.
Ettei  ihminen voi koskaan lentää linnun lailla.
¤¤¤
Papisto/Vatikaani (ko?) haluaa kaikin voimin  estää  uskon muualla maailmankaikkeudessa  olevasta  veljistämme...vaikka Vatikaanin  kellariholveissa  on  ehjä lentävä lautanen , salaista tietoa avaruuksista , ajan salamannopeasti  siirtymistä , maapallon  historiasta , jossa oli jo  kaukaisessa ajassa    miljoona kaupunkeja , lentoliikenteestä muille planeetoille , ihmisistä joiden elinikä oli  tuhansia vuosia, hirvittävistä  katastrofeista jotka  tuhosivat maapallon useaan eri otteeseen ja tiedot  tästäkin ajasta, jossa elämme juuri nyt, sekä  tulevasta lopun ajasta.
Myös sellainen tieto , että tässä nykyajassa  on sekä elää  tuhansia  humanoideja. Ne ovat aivan samannäköisiä meitä , puhuvat kuten me, syövät kuten me, käyvät töissä , eikä niitä erota  lainkaan mattimeikäläisestä , siitä naapuristasi , joka muutti  viereenne  9 vuotta sitten.
Myös  minä voin olla humanoidi. Taikka sinä siellä , Eino/Aino/Eetu. Hyvinkäällä saattaa   asua   Jarmo perheineen, kaksi lasta ja koira. Isäntä töissä  lähikaupassa, vaimo opettajana . Kenties eilen istuit  jääkiekkokatsomossa humanoidin  vieressä. Hän jolla  oli  kummanmuotoinen  pää.
Tuliko mieleen   Sakari...?

Ekku Mattila.