sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Varokaa.......pian Euroopassa rytisee.

25/12-2016.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Kysymys....??

Kuinka moni teistä on katsellut  ns vakoilusateliittien  lähettämiä  kuvia , esim  huoneessa , jonka seiniä peittää nykyhetkestä  kertovat  datakuvat ?
Monitoreja  voi  olla vaikka  10 x 500  ja jokaisella kymmenellä on oma valvoja. Kymmentä enempää  ei ihmisisilmä/reagointi  ehdi  tajuta , sillä  lähetykset  saapuvat  jatkuvasti, koko ajan, yötä  päivää, kuukaudesta , vuodesta toiseen. Kuten  sähköinen  ikiliikkuja.
Väkisin siinä valppaus herpaantuu....10 on sopiva määrä.
On.
Moniko teistä tietää, että  satelliitti  kertoo välittömästi ,jos jossakin talossa/kasarmissa  sytytetään huoneeseen valo, taikka se sammutetaan toisesta huoneesta. Päivällä taikka sitten yöllä.
Sähkö sekä mangnetismi.
Tiedättekö , että  ohjusten ns "herätevirta"  on koko ajan päällä , joka päivä, kuukaudesta/vuodesta toiseen ja jos virta lisääntyy, niin satelliitti  sen heti huomaa. Kun niin käy on kyseessä joko harjoitus, taikka sitten käsky  ampua  ohjukset  ennalta määrättyihin  maaleihin.
Vakoilusateliitit ovat niin tarkkoja  , ettei  kukaan maa  voi  huomaamatta  aloittaa  hyökkäysvalmisteluja , jo  logistiikan takia  ja sähköisten laitteiden  virran lisääntyminen yhtäkkiä varoittaa  toisia maita reaaliajassa.
Mutta.....
Jos valmistelut on tehty  hitaasti  pikkuhiljaa , salaa vähän niinkuin varpaillaan , joukot sinne, joukot  tänne, jopa  harhautusmielessä  liikkumalla , niin  tällä  toiminnalla  voidaan sateeliittien  lähettämät datakuvat harhauttaa. On   järjestetty  erilaisia sotaharjoituksia , joukkojen  siirtoja sikinsokin  ja niiden päättyessä  jätetty  hyökkäysjoukot valmiiksi sitä tulevaa  käskyä varten.
Kasarmeilla  on  "siivouspataljoonia".  "Huoltojoukkoja. "Remonttimiehiä". "Teiden  kunnostajia"......."Tarkkailijoita".
Ja kaikki odottavat. H-hetkeä.  Joka tulee.
Emmekä mitään voi. Ohjusten lentomatka, ensimmäinen isku (11500 kappaletta)   suomeen kestää noin 23 minuuttia. Koko   itärajan pituudelta . Keskelle Suomea. Toiseen iskuun osallistuu  4600  ohjusta  länsirannikkoa  tuhoten. Kolmanteen  6500 ohjusta ja se on sitten siinä.
23 minuuttia ja kaput.
Puutttu enää  sytytin. Se on keskellä Eurooppaa juuri nyt. Jättimäinen miina johon kohta osuu (onko jo osunut..Tupolev ) = (Mainila)  ensimmäinen  tähdätty isku . Seuraavaa  , rauhan Joulua ei enää ole. Eurooppa  on pian sodassa.


Ekku Mattila.