sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Itsemurha ja Karman laki.

29/1-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Karman laista......


Jos tässä elämässä  tekee itsemurhan, se kostautuu  seuraavassa elämässä.
Silloin sinulla onnistuu kaikki. Olet terve ja nuori, rikas ja pidetty , elämässäsi  onnistuu kaikki, eikä sinulla ole surun  päivää.
Tunnet olevasi  huipulla , oujee , ihanaa elämää , tulevaisuutesi  on  takuuvarma , mitään pahaa ei ole näkyvissä. Eteenpäin vaan. Koko maailma on edessäsi.
Hienoa olla.
Hienoa elää.
Olen onnellinen.
..........mutta.....stop.
!!!!!!!
Sinä kuolet. Elämäsi otetaan sinulta pois, kerralla, ihan yht/äkkiä ,  tuosta noin   vaan. Repäistään irti  tästä maailmasta. Ja juuri sillä samalla hetkellä  kun silloin entisessä elämässäsi teit itsemurhan.
R.I.P.  Kuten Dianallekin kävi. Walesin Prinsessalle. 36 vuotiaana.
Elämä tempaistiin pois.
Silloin kun et jaksanut elää vaikeuksiesi kanssa. Olit köyhä ja varaton, ei työtä, eikä ystäviä , koko maailma oli sinua vastaan, taikka ainakin niin sinusta tuntui. Et silloin jaksanut elää. Teit siitä lopun ja kuolit. Itsesi  tapoit  . Jumalan lahjaa  et  huolinut ottaa vastaan. Heitit  sen  menemään kuin  likaisen lapasen.
Resuisen kintaan.
Siis kannattaa jaksaa ja olla, elää  ja   kuitenkin ajatella huomista, parempaa  sellaista. Koskaan ei asiat voi olla niin pahasti, etteikö ne siitä parane, sillä  loppujen  lopuksi kaikki menee kuitenkin parhain päin ja juuri sinulle parhaaksi. Vaikket  tee yhtään mitään. Yhtään mitään.
Riittää, kun elät.

Ekku Mattila.