maanantai 30. tammikuuta 2017

Kanadan moskeijaiskun tekivät muslimit.

30/1-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Uutisissa kerrottiin että  jokku hyväkkäät iskivät Kanadalaiseen muslimimoskeijjaan.
Pum..pum..ratatatatataaa...pum..
6 kuoli kokonaan ja muutamia haavoittui pahasti.
Ja nyt koko maailma  huutaa että voihan helevetti noita kristittyjä...!...menivät murhaamaan   "tosiuskovaisia"  pikkumuslimeja...!..ampuivat aivot  pitkin moskeijan seiniä  synnittömiltä Muhammedin  lutunoilta.  Hyi  teitä  ristittyjä paholaisia...hyi..hyi..hyi..!
¤¤¤¤¤
Mutta....eihän se niin ollut.
Ei..ei ja ei.
Muslimit ovat piruja, senhän suurin osa ihmisistä tietää. Jokainen joka ei ole  Muslimi, on heidän mukaansa   tapettava, kaula poikki  ja pää seipään   nokkaan. Ja koska muslimit ovat piruja ovat he myöskin pirullisen ovelia kaikki tyynni.
Siis:
Muslimit  ovat Kanadalaisen moskeijjaiskun takana.! Heidän pirulliset aivonsa  laskivat , että  kun heidän moskeijaansa hyökätään , niin  kaikki muslimit maailmassa  nousevat vastarintaan  aseet, miekat , tappovälineet tanassa ja alkavat teurastaa  kristittyja.  Muslimit  vähätvälittävät  omistaan vaan uhraavat heidät  uskonsodan  takia.
Islamilaisuus/Muslimit  eivät voi  olla tästä maailmasta. Suorastaan pirullinen  juoni. On vain yksi maa, joka voi olla tuollaisessa murhaamisessa mukana. Miten kävi  Ukrainan? Krimin?
???.
Suomelle onneksi  Usa valitsi..hmmm...."erikoisen" pressan. Rumpilla on nyt   firma jota hän johtaa ja  hyvin. Hänellä on siinä työläisiä 300  miljoonaa.  Putler on nyt  hämmästyksissään , eikä  tunne rumppia vielä hyvin. Siinä menee aikaa vuoden verran ja vasta sitten putler voi taas kääntää katseensa Eurooppaan.  Ettei vaan käy niin ,että maailmaan  on syntymässä  toinen jättisosialistivaltio ???
Mutta sitä ennen pitää tulla  toinen Lenin/Usa/vallankumous ja sen tapahtuessa  1865 ,sekä 1917  tulevat olemaan kuin pienet kylätappelut.
Kantsii  uskoa  tietäjän sanaa.

Ekku Mattila.