keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Muutama piilo/cccp/kommari paljastui...

4/1-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Salakommarit/demarit/cccp ovat heränneet.


Jännä juttu.
Daa..daa...
Laitoin muutama päivä sitten  blogiini tiedot (jälleen kerran) ilmansuunnista, joista  venäjä/iivanat ryntäävät Suomeen, joku päivä, joku kuukausi,   aivan  tässä lähiaikoina jopa.
Jumalatoon meteli syntyi....
Kehuja sain ja saan yhä runsain mitoin. Mutta myöskin haukkuja, taikka  tölväisyjä tyyliin....
"Mitä sä sekoilet ....eihän venäjä Suomeen hyökkää...ei heillä ole varaa....sotaan....venäjä on köyhä maa.....mitä oikein höräjät Ekku?".
Vai niin....
Uskokaa  nyt että venäjä on vaarallinen , varsinkin nyt, kun maan peräsimessä on  herra putler. Jo Napoleon  oli..hmm...alamittainen sekä erikoinen, samoin oikeastaan jokainen henkilö maansa  johtajana, jotka ovat pienikokoisia varreltaan. Herra putlerin  pituus taitaa olla 163.
Noh....juu juu....venäjän isoherra Aleksanteri  , oliko ensimmäisen pituus oli  2,10  metriä, mutta ei nyt mennä niin kauas historiaan.
Kun pienikokoinen  ihminen , maansa johtajana  saa valtaa, niin hänellä alkaa  kaffi kiehua yli. Voi jopa olla että sellainen on ollut aikanaan ns koulukiusattu ja nyt pääsee kostamaan kiusaajilleen.Siinä hommassa saattaa  muut maat mennä pesuveden mukana historian viemäriin, mutta  pääasia ,on että saavat turpiinsa vittuilijat.
Ainiin...menin asian ohi........nyt ovat  salakommarit/demarit/cccp  heränneet. Heitä harmittaa, kun  eivät tuosta noin vaan pääsekään yllättäen valtaan taas. He ovat jo hetken aikaa harjailleet punatamineitaan, punaverilippujaan, neuvostoliittolehtiään  ja  toivorikkaina luottaneet  että kohta tapahtuu. ...että punainen aate  nousee  tuhkasta.
Muutama on paljastunut viikon aikana. Jopa yllättävältä  taholta. SA :an  evp:sesta   joukossa.
Oli hyvä ärsyttää  piilokommerit esille piilopaikoistaan.
Eläköön Suomi.

Ekku Mattila.