sunnuntai 8. tammikuuta 2017

On pöpejä moneen lähtöön....

8/1-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Voi herranen aika sentään !!!??!!

Teeveestä tuli äsken  uusintana  ihmisistä joilla  on ns Asbergerin oireyhtymä.
He ovat hulluina  erilaisiin rakennuksiin , esineisiin  ja .ja.ja..ja..ja..ja..ja ??!
Yksi nainen , aivan normaalin oloinen   rakasti tulisesti Eifeltornia. Hän meni sen kanssa jopa naimisiin , pussasi tornin  rautaisia  rakenteita  ja istahti hajareisin kaiteen päälle....ja sai jopa mahtavat orgut.
Toinen nainen, hän kyllä vaikutti hullulta , oli kirkon  urkujen soittaja ja jumalattomassa pihkassa  urkupilleihin...Pauliksi  hän niitä kutsui. Kun  seurakunnan pappi sai siitä tietää, antoi naiselle loparit, mutta uusi pappi taas hyväksyi  akan hommelit.
Tämä pahasti höynähtänyt   istui hajareisin alttarikaiteen ylle...kihnutti.....ja  sai myöskin hiuksia nostatttavat  himo-orgut. Jos Jumala on olemassa, niin  nakkaa kuule sen hullun akan kirkosta pellolle äläkä päästä sitä enää  kihnuttelemaan kaiteitasi.
Kolmas nainen rakasti suunnattomasti Berliinin  muuria. Vaikka siitä on enää   pieniä pätkiä pystyssä, niin  eikun niitä halaamaan sekä...kihnuttelemaan. Tämä pussasi autuaan näköisenä muuria ja oli aivan terveen näköinen.
Neljäs  nainen  oli naimissa Golden Gate sillan kanssa. Hän hiippaili  sen alkupäässä, pienoissilta kainalossaan , pussaili  betonia sekä oli myöskin autuuaan  näköinen.
Viides nainen ihasteli kaksoistornien valokuvia. Hänellä oli  mahtavia  giksejä  torneihin ja   huohottaen  selitti miten torneista  huokui lämpöä sekä  seksuaalista hekumaa  häneen.
Jos tänään   olisi  1950-60 luku.  Ja nuo mainitut  tornit/rakennukset   olemassa , niin olen   100% varma että  kyseiset henkilöt kiikutettaisiin haipakkaa  hullujenhuoneisiin, avain hukkaan, eikä heitä koskaan päästettäisi   ihmisten  ilmoille.
¤¤
Pahin oli  se urkujen  soittajapöpi. Herran pyhässä   temmpelissä   joku  kihnuttelee alttarikaidetta naama seksaalisessa  hurmoksessa. Se jos mikään on pyhäinhäväistystä. !!
Voi tätä nykymaailmaa !


Ekku Mattila.