tiistai 31. tammikuuta 2017

Raijja "sillai" nyt Ossin...

31/1-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Juupajuu.....kului  jälleen muutamia vuosia , Raijaleski  rahojaan tuhlaili, pitkin maailmaa   reissasi sekä  elämästään  nautti. Eipä aikaakaan  kun  huomasi  lisää  rahaa tarvitsevan ja tuumasta toimeen.......
Ilkkalehteen treffi-ilmoituksen  teki   ja kun hienosti kirjoitti , lempeää vanhempaa miestä hän kaipailee , raitista/rikasta , että  rauhallista , yhdessä  aikaa  viettämään.Tositarkoituksella tottakait..................niinpä kirjeitä tuli  toistasataa, laidasta laitaan ja parhaimman niistä valitsi, treffit tehtiin,taas kaffia sekä pullaa, kakkuakin  mukana , nopeasti kihloihin ja vauhdilla  avioon
Vauhdilla avioon...
 pikapikaa......uusi tuttavuus  Keskisen kyläkaupan lähettyvillä , muutama     kilomeeteri siitä...sanotaan häntä vaikka  Ossiksi.
Miehellä oli  maita sekä metsää , muutama talo, sekä pankissa tilillä pullotti  muutama milli. Ja jälleen aikaa  kului  vuoden/kaksi , kun  yhteen tupaan  ambulanssi tilattiin , sairaskohtausta epäiltiin ja  kun perille  menivät, niin vuoteen vierellä   lattialla makasi    tajuton mies. Sydän ei enää lyönyt . Kuolema oli tullut  Keskisen naapuriin.
"En ymmärrä....Raija kertoi  hoitajille....en ymmärrä...oltiin  Ossin kanssa  "sillai" kun mieheni muutaman kerran yskäisi, korahteli ja  vierähti vuoteesta lattialle.....en ymmärrä...en ymmärrä".
Niin  vuorostaan kuoli  Ossi.
Kesken  "sillain". Ja Raijasta tuli jälleen kerran rikas leskinainen.
Rikas leskinainen.


Ekku Mattila.

jk: Karin mielestä  (ei minun toteamus)   Raija  tappoi  tahallaan  3 aviomiestään, rahojen takia , jonkun  lääkkeen (Viagraa yliannos)  avulla , eikä niistä ole kiinni jäänyt. Joka kerralla on ollut mukamas syynä se "sillai".....liikaa seksiä....eikä   miesten  sydän kestänyt. Jos Karin kertoma pitää paikkansa on Suomessa tälläkin hetkellä vapaana kolmoismurhaaja , nyt jo eläkkeellä oleva  erikoissairaanhoitaja, pienikokoinen  155  senttinen  vaalea  murhaajatarnainen.
Jospa Raija on jatkanut  ...."työtään"...?..Hän  on asunut ulkomailla  viimeiset  12 vuotta. Olisi kiva  ottaa   selvää onko  sielläkin tapahtunut..."sillaita"...rikkaille  eläkeläismiehille. Vanhoille poijille.........?
Vai mitä?