keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Tekouskovaisista....pedofiileihin.

4/1-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Jännä juttu muuten..??!!


Olen noin  4  vuotta julkaissut  omaa blogiani, ennustuksia, että  muisteloita omasta elämästäni 70 vuoden ajalta ja  sivuja on syntynyt  noin 2500.
Lähemmäs sata maata on niitä lukenut, lukukerrat ylittävät kohta  300000. Parhaimpina päivinä  kolmisen  tuhatta  lukijaa  ja  noin 300-800  joka ikinen  päivä.
Terveisiä siis teille sinne nytkin . Jokaiselle  erikseen  ja yhdessä kaikille.
Jep.
Mitäs minun pitikään kirjoittaa..???...ainiin....juu...
Olen varoittanut aikamatkaajan/tietäjän  ammatissani  sodanuhkista, jotka ovat jo aivan tuossa nurkan takana , lähellä meitä Suomalaisia , kuten melkein jokainen  ihminen tietää. Jo naapuritkin  kyselevät että koska rytisee...missä se tapahtuu ja  miten meidän  Suomalaisten käy.?
Melkein kaikki kehuvat että on hyvä varautua  tulevaan. Se on viisautta. Myös  moni  vertaa aikamatkaajan  työtä Raamatun  profetioihin.
Profeetta.
Auttaja.
Varoittaja.
Tietäjä.
Muttta eivät kaikki.  Olen aina saanut suurimmat haukut  Helluntalaisilta. Heidän  mukaansa  selvänäkijät tekevät  työtään pirun avulla, saavat voimansa  sarvipäältä ja  siteeravat käsi täristen Raamatun päällä..."noitanaisen älä salli elää".
Älkääs nyt Helluntalaiset  sekoilko. Raamatussa, myös vanhassa, oli  tietäjä/profeettakouluja. Heille Jumala opetti  salattuja asioita, samoja jotka hänkin  tietää ja oli yksi asia , joka kertoi , onko se ja se profeetta ........ Jumalasta...Oli:
"Mikäli  profetiointisi toteutuu  on se Jumalasta.
"Jos se ei toteudu, se ei ole Jumalasta".
Jospa Helluntalaaset  tarkistavat  ylöslaittamiani ennustuksia noin 35 vuoden  ajalta , niin tulette hämmästyneenä  huomaaman ,että  toteutuneita  ennustuksiani on satoja. Ja huomatkaa....koko ajan ennustukseni  toteutuvat yhä nopeammin ja se tarkoittaa , että  aika  on lähellä.
Kukas se Enkeli  oli, joka  varoitti  Sodoman/comoran  tulevasta tuhoutumisesta?  Helluntalaisten(ko) mukaan se oli itse sarvipää...vai ?.
Juu..Olen tuntenut  elämäni varrella  satoja ns "uskovaisia".  Niiden joukossa on aidosti Jumalaan  uskovia, mutta  myös tekouskovaisia.Niitä  jotka  mukamas  "puhuu"  kielillä , juo ja räyhää, käyvät vieraissa, käyttää sumeilematta  toisia hyväkseen. Juuri Helluntalaiset  ovat  tälläisiä. He ovat  saatanasta  , naivat   15-16  vuotiaita  tyttöjä  ja ovat niinuskovaisia ettääääh.
"Ja Jumala sanoi".

Ekku mattila.