maanantai 2. tammikuuta 2017

Tunnussana on Suomi Finland.

2/1-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Hups.

Vuorokauden aikana  blogiani luki  2436  lukijaa (lukukertaa)  ja Venäjälläkin yli  300.
9  eri maata.
Taisivat  vanjat  yllättyä, kun paljastin heidän  hyökkäyssuunnitelmat  "ajoissa" ainakin mitä meihin Suomalaisiin tulee.  Osaamme olla varuillamme  ja myös varustautuneet paremmin kun vuonna  1939.
Mainila antoi  opetuksen.
Osalla oli siviilivaatteet ja sotilaslakit, mutta ilman kokardia ja  aseet enimmäkseen   pystykorvia (vaan)  mutta kyllä niilläkin jotakin aikaansai.
Tulee ensimmäisenä  mieleen Simo Häihä. Oli se kova äijjä.
Ja ilman kiikaria....tasajyvällä aluksi.
Pum.
Kolme  eri henkilöä soitti ja ihmetteli  vanjan sotilaitten lukumäärää. "Eihän niitä niin paljon  voi tulla"......tuliko Ekulle pilkkuvirhe.....jos se pitää  paikkansa niin  hyökkäykseen pitäisi osallistua koko Varsovan  liitto....8 divisioonaa  olisi oikea  määrä...(160000  sotilasta)....yksi sanoi......ei missään tapauksessa 573000  vanjaa..."
Jokaiselle heistä kerroin  oikean luvun. Koska se on tavallaan "salaista"  tietoa niin en sitä tässä julkaise. Toiseksi   tarkan sotilasmäärän  julkituominen  voisi aiheuttaa hankaluuksia   tuolla  idässä...naapurimaassamme......"luulevat"  että heidän joukossaan on Suomalainen  vakoilija...
Kenties naismatahari...
Kolmanneksi  on paree varautua  suurempaan määrään hyäkkääjiä, kun toisinpäin. Monen maan  sotajohto on syyllistynyt vastustajan halventamiseen ..."ehei poijat...ne on plusuhousuja  kaikki...ei niistä ole vaivaa....voitamme ne huitaisemalla vallan......pikkujuttu....pik".
Kuten Tuntemattomassa.....tapahtui..
Kaarnahan  se...."mennään pojat tuon suon yli heilahtamalla.....ei kannata jäädä tuleen mak.."
Fiuuh.
Tärkeintä on tämä:
Suomen  sodanjohto/hallitus ovat valmiina. Ivalo/Lappi on  "täytetty". Länsirintama samoin. Odotamme enää koska  vihollisen ns "radiohiljaisuus"  alkaa. Sen tapahtuessa  he tulevat.
Ainiin...
Ei   eteläsuomi ole tyhjä. Vesirajamme eivät  ole tyhjiä. Kotka, Hanko, Helsinki, Turku, Rauma, Vaasa, Uusikaupunki, Kokkola, Oulu, eivät  nuku. Hekin ovat valmiina...kaiken varalta.
Hyvä Suomi.

Ekku Mattila.