sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Suomi...cccp....ja 2 viikon läpijuoksu.

12/2-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Vähä faktaa....


Olen samaa mieltä erään   tutkijan kanssa, joka kirjoitti  eilen ,että  "venäläiset  liikkuisivat Suomen läpi kahdessa päivässä"
Hän tarkoitti varmasti ns läpijuoksua ei maamme valloittamista.
Siihen cccp tarvitsisi  noin  2 viikkoa. Hiukan enemmän aikaa menisi mikäli  maamme  puollustusjoukot  olisivat jo valmiina  odottamassa  vihulaisia , noin 2 kuukautta   ja jos Nato olisi ollut  Suomen  "kaverina", niin  11  kuukautta.
En millään usko että  herra Putler  valitsee  tuon jälkimmäisen vaihtoehdon. Sen aikana piippolakkeja  menehtyisi  (taas)  kymmeniätuhansia ja  putler saisi   päälleen ryssäkansalaisten vihan.
Siksi  hänen pitää  näyttää ns voimansa, myös muulle maailmalle ja valloittaa Suomi näytöstyyliin, että hei katsokaa....näin helppoa se oli ja  tällätavalla se onnistuu ,  noudattamalla kohta kakkosta. 2 viikon valloitusohjelmaa.
2 viikkoa mahorkan hajua  meitin maassamme.
Sitä ennen tapahtuu Olkiluodon   ydinvoimalassa...hmm...."vahinko"  jonka  tuloksena cccp  tulee saamaan vakuutukorvauksina noin 9, 5  miljardia Euroa ja  tämä on nykyajan Mainilan laukaukset.........
Juuh...tulee olemaan  aikalailla mielenkiintoinen kevät/kesä/syksy/talvi, mutta  uskokaa nyt .....nämä kaikki näkyi  "tulevaisuuden"  kirjassa, jota  aikamatkaaja  kävi  lukemassa noin 4,5 vuotta sitten.
Oukeih.

Ekku Mattila.