torstai 9. maaliskuuta 2017

Ajantappoase Wanhassa historiassa...Mahabhararan mukaan.

9/3-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Olen silloin tällöin lukenut Intian  "Kalevalaa"   Mahabharata   eebosta ja siinä on kuulkaas  todella hieno kirja.
Siinä kerrotut  tapahtumat  kertovat   todella Wanhasta ajasta , jopa ennen  vedenpaisumusta. Kirjassa  vilisee  atomiaseita, lentokoneita,  lentäviä   (ufoja) lautasia , sädeaseita, huippueletroniikkaa, muita  galakseja  sekä verisiä sotia. Kirjassa kerrotaan jopa miten  lentävä lautanen voidaan rakentaa , elohopeatyöntömoottorilla, jolla se pystyy  nousemaan  toisiin  maailmoihin saakka.
Kerrotaan  kokonaisista valtavista  kaupungeista, jotka voidaan   lennättää   vuorten ylitse, linnun lailla....hetkessä , höyhenen lailla.
Ja ne sodat.....
Ne olivat kirjan mukaan verisiä. Sulaneita sotilaita, kiehuvia hevosia, miekat jotka  häviävät  sotilaiden käsistä, savuavia kaupunkeja jotka myrkyttyvät  tuhansiksi vuosiksi. Maiden osista jonne kukaan ei koskaan voi rakentaa  asujasijaa. Taivaalta putoavista tähdistä, auringosta, joka ei  kuukauteen laskeutunut  taivaalta ja  keltaisesta  vedestä joka peitti  korkeatkin  vuoret.
Kirja kertoo  kahdesta  kuninkaasta jotka olivat  tasaväkisiä  voimiltaan. Kummallakin  oli  voittamaton armeijja, satojatuhansia  sotilaita ja taistelut  käytiin korkealla  taivaalla, pilvien päällä, salamoiden  leiskuessa.
Taistelujen  ollessa käynnissä toinen otti käyttöönsä parempia aseita ja myös toinen teki samoin.Koska kumpikaan  ei pystynyt  voittamaan  toista, niin  toinen  kuningas  mietti.
::::
" Nyt on lähellä se hetki, että pian otan käyttööni  hirvittämimmän aseeni , sen joka hävittää ajan. Ase  lopettaa  ajan kaikkialla , myös muilla maailmoissa ja kun niin tapahtuu, koko universum lakkaa olemasta. Avaruus  häviää, tähdet katoavat hetkessä, mitään ei jää jäljelle . Olevaisuutta ei enää ole.Kaikkialla on enää tyhjyyttä. Tyhjää täynnä.
¤¤¤
Jatkuuuu...

Ekku  Mattila.