torstai 23. maaliskuuta 2017

Jehovalainen järkyttyi......

23/3-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


"Et niin sanoa sanoa...huudahti  Tuurista kotoisin oleva  Jehovalainen  mies...et niin saa sanoa".............
Oli vuosi  1986 ja hän tuli perheensä  kanssa  "noitaa" tapaamaan . Vaimo ja kolme lasta.
Lapset olivat ihan enkelin näköisiä. Noin  alle 10 vuotiaita.
He olivat lukeneet  että  näen valokuvista  ihmisten aurat ja myös sen  ,jos heitä  kuljettava lentokone putoaa maahan.
"Et niin saa  sanoa ,  Ekku....vain  Jumala  yksin tietää ihmisten  kohtalon.Jos on määrätty että  lentokone  putoaa matkustajat mukana, niin se on Jumalan  antama  säädös....Jumala on niin määrännyt.....se on vain annettava tapahtua.....se on Jumalan tahto".
Siis....kysyin..."enkö saa varoittaa ihmisiä   menemästä  lentokoneeseen, vaikka näen sen tuhoutuvan myöhemmin maahansyöksyssä "..?....Olenko  hiljaa  ja annan sen tapahtua?...niinkö....?".
Niinkö??.
"Kyllä , Jehovalainen  sanoi....sen täytyy antaa tapahtua....sen on tapahduttava...Jumala haluaa niin".
Ahah...sanoin...kuvitellaanpa että sinun  vaimosi ja lapsesi  ovat  viikon  päästä menossa Espanjaan  lomalle. Päivää ennen  matkaa näet  unen , joka  on Jumalasta, että  lentokone  tuhoutuu ja kaikki siinä olevat kuolevat....annatko sen tapahtua..vai  varoitatko vaimoasi/lapsiasi  menemästä  lentokoneeseen......että he saisivat elää...?".
"Voi Jumalani....henkäisi  mies...meni aivan kalpeaksi  ja itkemään alkoi.....Herra  Jumala  ....olet oikeassa  Ekku.....en päästäisi  perhettäni siihen koneeseen ja varoittaisin  myös  lentoyhtiötä....olet   Herra Jumala oikeassa  Ekku.....sinulla   on Jumalan antama lahja....uskon sen nyt...".
..Uskon sen nyt".


Ekku Mattila.