torstai 23. maaliskuuta 2017

"Katkaiskaa heiltä kaula".....

23/3-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Ihan huvikseni  naputtelin  nettiin  "koraani .. katkaistaa heiltä kaula"....haun  ja voihan poijat.....kylläpä tuli paljon tekstiä. Kymmeniä sivuja.
Jo   1974  luin koraanin ja siihen liittyvät muut  "uskonasiat", sekä  vuosittain  koetan jyvällä olla   Islamilaisessa  "mualimassa".
Kaikkihan sen  tietää, että rofeetta muhammeri nappasi 6 vuotiaan lapsimorsiaimen vaimokseen ja kun  kersa  oli 9 ikäinen, niin......??!!...tök...tök.
Koraanin mukaan heti kun tyttömuksulla alkaa  kuukautiset (jos kuussa  asuttaisiin, niin olisko ne maakautiset?) , niin  eikun heti..."töks...töks"....tekisi  tässä kohtaa kirjoittaa että  kylläpä piru onkin  ollut kierä....mutten tietystikään tee niin...saan pian sakot  uskonsolvaamisesta...vai miten se  tulkittaisiin..häh?
Koraanin mukaan  naiset ovat piruja  ja heitä  on  helvetti ihan pullollaan. Jos   natu(nainen)  , sika, taikka  apina  tulee islamilaista  pyhää vastaan  on  hänen kovaa kyyttiä  puhdistauduttava. Koraanin mukaan piru suunnitteli naisen  uskonkilvoittajan  kiusaksi , mutta  äijät unohtivat täysin  "menkää ja täyttäkää maa"  lauseen.  Miten  ihmisiä  syntyy jos ei ole naisimmeisiä.?
Täh?
Koraanissa on useita kohtia (suuria) joissa  käsketään  katkaista  eimuhamettilaisilta kaula, sekä sormet sillä he ovat  sikaakin  alhaisempia.  Kun niin  tekee, ei Islamilainen syyllisty  kaulan katkaisuun , vaan  itte Aallah, koska  Koraanissa niin kehoitetaan tekemään.
Hehheh...juupajuu.
Uskokaa  nyt että kohta Eurooppa on  päälakea myöten kusessa. Islamilaisia  on jo  20 miljoonaa Euroopassa  ja määrä kasvaa  koko ajan. Uskonsodat ovat  jo(Suomessa)  alkaneet ja niinkin  pienestä tapahtumasta kun Helsingin  rautatietorin  telttakylästä. Pian lumipalloefekti on  valmis  ja  meirät  jyrätään  liiskaksi.
Nyt  pitäisi tulla  ufot/humanoidit  "tuolta jostain kaukaa".  Vain se   voi enää  pelastaa  maailman  tuholta. He ovat niitä  menneisyyden  oikeita  Jumalia.

Ekku Mattila.