perjantai 10. maaliskuuta 2017

Kultainen kolmio käpyrauhasen kohdalla.....

10/3-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Joni kummasteli....miten niin olitte  minua etsineet monta viikkoa??
"Enhän ollut  poissa kun korkeintaan  muutaman tunnin kaikkiaan. Siellä hienossa kylässäkin vain toista tuntia, korkeintaan kaksi....miten niin  olin mukamas kadonnut ??"
Nyt on  Marraskuun loppupuoli hänelle sanottiin.....olit kateissa    4 kuukautta...et  muutamaa tuntia...kotiisikin jo ilmoitimme sinut kadonneksi..."
Kyllä  Joni ihmetteli...ja muisti reppunsa ja siellä olevat  viikunat....."katsokaa  nyt...en ole voinut olla kateissa  4 kuukautta....näettekö...viikunat ovat edelleenkin  kypsiä....näettekö...?....ja haukkasi viikunasta ,sekä muillekin antoi...ne  olivat täysin kypsiä. Kyllä kyläläiset ihmettelivät.  Kypsiä viikunoita Marraskuussa.
"Entä se lautanen, sanoi Joni....sen jonka  sain kyläläisiltä  lähtiessäni...sekin on repussani...jossakin se on....odottakaa....mutta vaikka kuinka hän reppuaan kaiveli, niin lautasta ei löytynyt.  Se oli hävinnyt...
Sitten Joni muisti sen sillan....
"Siltaa pitkin sinne  joen toiselle puolelle menin...kapea köysisilta...mennään ja näytän sen teille ja niin  tehtiin. Joukolla  joen rannalle, jossa sillan piti Jonin mukaan olla, mutta.....
Vaikka kuinka sitä siltaa etsittiin sitä ei löytynyt. " Ei joen rannalla ole koskaan ollut mitään siltaa, hänelle sanottiin...ei  mitään siltaa....ja se kohta toisella puolella  on  kallioista louhikkoa. Ei mitään puita eikä pensaita. Vain kallioista louhikkoa.
¤¤¤¤
Joni oli  jo toisilla tasoilla henkisesti. Päässyt pitkälle  astraalitasolla , edennyt  kehityksen portaita, kuin   oppikoulussa. Luokka kerrallaan.  Ylöspäin. Hän oli "tuolla jossain"  oppia saamassa ja tulossa olisi mestarin  todistus. Kultainen kolmio,otsassa näkyen.
Käpyrauhasen  kohdalla.
Kultainen kolmio.

Ekku Mattila.