tiistai 28. maaliskuuta 2017

Syntymän "ihme"......

28/3-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Olen ollut  mukana synnytyksissä   useita kertoja.
Samalla miettinyt  tapahtuvaa , tulevaa uutta elämää , lasta joka  tulee  tähän  maailmaan.
Yleensä lapsi aina huutaa kun syntyy   ja se on  selvää kauhun/tuskan/pelon   huutoa  , ikäänkuin   hän ei haluaisi  tulla maailmaan. Huutaa  ja   huutaa.
Miksi  syntyvä huutaa?
Mitä hän pelkää ?.
Mitä?
¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Olen ikäni miettinyt  että jospa  synnytys onkin jossakin toisessa ulottuvuudessa  juuri tapahtunut  kuoleman hetki?.  Lapsi joka on juuri syntynyt  on  jossakin   toisessa  ajassa    kokenut oman hetki sitten  tapahtuneen  kuolemansa. Pelkäsi ja kuoli ,  syntyi ja pelkäsi .
Jospa   ihminen syntyy ja kuolee  jatkuvasti , kuin oravanpyörässä ,  välissä  entisen elämänsä eletyt  ajat , joita ei muista. Elit menneisyydessä hetki sitten ja  kohta synnyit tulevaisuuteen.  Tuhkasta nousit  fenix  linnun lailla , ajattomaan nykyhetkeen, joka  tulee olemaan joskus  taas entinen  ja taas  synnyt  tulevaan.
Sykäyksittäin ja loputtomasti etenevä ajanmääre , jossa me olemme mukana, kuolemme  jatkuvasti ja jatkuvasti myös synnymme.
Huutaako  juuri syntynyt lapsi  pettymyksestä, harmista ja  kiukusta? Kenties hän  oli  entiseen elämäänsä  tyytyväinen , tiesi  joutuvansa uudelleen syntymään , mutta  ei halunnut niin tehdä?
Tiesi  mihin joutuu?
Ja siksi huutaa syntymänsä hetkellä.
¤¤¤
Vai mitä?


Ekku Mattila.