torstai 2. maaliskuuta 2017

Voitto Viro ja Ekku mattila....1976.

2/3-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Niinpä Voitto Viron kerrostalossa  (Espoon Olarissa) sijaitsevan asunnon ovikelloa soitin.....riing..riing...riing..................ja sisälle  menin.
Käteltiin , aika pitkään mielestäni , Viro minua silmillään  tiirailemaan , taas  käteltiin ja  sohvalle istuimme.
Melkein häkellyin, sillä Voitto  pitkään  minua katseli,  minuuttitolkulla jos niin sanotaan , puoliksi sulkeutuneitten silmäluomiensa  välistä ja sitten hän aloitti.
"  Sinä olet aito tietäjä, aito. Sinulla tulee  olemaan valtavan tärkeä tehtävä tuonnempana , huomisessa, vanhoilla päivilläsi....olet valittu henki...kehon saanut...elää ja liikkua...auttamistyötäsi varten...tärkeä tehtävä...tietäjä ja profeetta...tietäjä  profeetta..."
Mutta muista Ekku.....tulet joutumaan pahoihin vaikeuksiin...profeetan tielläsi...sinua haukutaan, sinua  hyleksitään...päällesi hyökätään....elämääsi hankaloitetaan...tuttusi jättävät sinut...ystäväsi katoaa... sisaresi hylkäävät...perheesi hajoaa....sinut petetään....maineesi viedään...tulet  olemaan kotia vailla....hankala  elämä on edessäsi  Ekku...todella hankala....koska  piru on sinua  vastaan...rakkautesi voimasta se ei pidä.....ei attamisesta, ei hyvyydestä, ei mistään mikä on hyvää ja onnellista....pirulla  on valta hajoittaa ja repiä....raastaa sekä riitauttaa...rikkoa  onni....hankaloittaa  jonkun elämä....jolla on hyvä tulevaisuus...tietäjän  huominen.....profeetan  huomen....profeettaa vastaan...
mutta muista aina Ekku....rakkaus voittaa   aina  pahan....rakkaus ei koskaan häviä... se on ikuinen...
Rakkaus on ikuinen.....
Otatko vastaasi  tulevan tiesi...kysyi Voitto  Viro....vaikka  se on raskas tie...otatko sen vastaan?"
"Otan vastasin....otan".
"Otan".


Ekku Mattila.

Otan.