perjantai 21. huhtikuuta 2017

40,2 keuhkokuumeen kourissa pulajan...

21/4-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Nuorin poikamme köhi ja oli  kovassa  duhassa  3 viikkoa.
Kun se loppui niin vaimoni  oli kovassa duhassa  3  viikkoa ja köhi niin maan perskeleesti että..............
Kun vaimoni duha/köhiminen loppui, niin  minä olin seuraavana  jonossa.  Kohta 2 viikkoa olen  ollut kovassa kuumeessa....illalla  noin 38,4  - 39,5 .Aamulla on ollut parempi olo, mutta antakaas olla...kello kuuden jälkeen taas alkaa kuume nousta prke:les.  Buranaa olen syönyt  monta levyä...
400  Satasta.
Tänään  kello 16,10  kävin saunassa ja mittasin senjälkeen kuumeeni joka oli  40,2. Pian ei taida  kuumemittarin  pykälät riittää  ?
Tiedän että minulla on  keuhkokuume/taikka  muu vastaava  virus, mutta  ei se mitään.  Senkun vaan kuumeilen .  Jostakin olen kuullut että pitää olla   määrätty kuume, ennenkuin  sen avulla  elimistö pystyy  ajamaan/tuhoamaan virukset pois, mutta saattaa olla ettei se pidä paikkaansa. Kuulemma jos kova kuume jatkuu  viikon verran on mentävä lääkäriin.......mutta minä en mene.
Taidanpa olla väärää Härmäläästä sisujuurta ?? Vaimoni mukaan olen tänäänkin "hiukkasen"  jutellut itsekseni  sillai enemmän kun normaalisti  ja  taas ollut mukana Tuntemattoman Sotilaan  sotajoukoissa.
"Ei saa jäädä tuleen makaamaan....mennäänpäs tuon suon ylitse  erttä heilahtaa  poijat...hakkaa päälle Suomen poika  et.."
Ja niin Kapteeni Kaarna kuoli.
Piiska se oli perhana...piiska.

Köh...
Ekku Mattila.