keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Totuus Pietarin metroiskusta.

5/4-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Kerron teille tarinan.........joka on tosi.

Kirgialaiseen sukujuureen syntyi  1998  poika (sanotaan häntä vaikka Ed  Sheeraniksi ja lyhennetään  Ediksi) , aikalailla   henkisesti jälkeenjäänyt ,syynä  alueella  tapahtunut  sukurutsaus.  Hän  kuuluu Viguuri  sukuun.
Ed oppi juuri ja juuri lukemaan sekä kirjoittamaan. Hänen setänsä    oli hyvä  Kok-Boru  ratsastuspelissä  ja  sedän poika voitti   Olympialaisissa  pronssimitalin  painissa.
Ja.....:
 Edin ollessa  lääkärissä hoidattamassa    korvatulehdustaan , tohtori  antoi  hänelle  erään liikemiehen  osoitteen, jolla oli  tarjottavanaan töitä.
Jo seuraavana  päivänä  Ed  miehen tapasi , työstä sovittiin  ja niin  Ed oli tyytyväinen. Hänen tehtäviinsä  kuului  erilaisten/kokoisten pakettien   vieminen  eri osoitteisiin , ympäri  Pietaria. Palkka pieni mutta  sillä Ed tuli toimeen ja pystyi pian ostamaan itselleen uuden sinisen polkupyörän.
Siinä oli taakkateline  edessä.
Silloin tällöin  Ed  joutui matkustamaan  myöskin metrolla, koska oli kiire paketin  viemiseen ja koska niin määrättiin  tehtäväksi.
3/4-2017  kello   13,00  paikkeilla   Edille  tuotiin  paketti, sekä annettiin osoite  minne se piti viedä , metrolla  liikkuen. "Sillä on kiire.".....ja niin Ed  nousi  metrojunaan.
Pommi, jonka räjähdevoima  oli  kilon verran   dynamiittia , oli ajastettu  räjähtämään kello    15.00 toimi, Ed  kuoli ja  13 muuta.  Toinen henkilö  (Putlerin miehiä)   oli  vähän ennen  metroräjähdystä  jättänyt  Vosstanin aukiolle  isomman  räjähteen , joka vastasi neljää kiloa  dynamiittia, mutta sen ajastin ei toiminut.
Murhaaja/putler/joukko  uskoivat   myös  toisen pommin  toimineen  ja ilmoittivat  "kahdesta  räjähdyksestä", mutta kun huomasivat  Vosstanin aukion pommin  jääneen suutariksi, hakivat se nopeasti pois......"onnistuivat mukamas  estämään toisen rjähdyksen"..heh.
Jaahahs.....
Jäljet vievät suoraan (putleriin)  sylttytehtaalle , Venäjän  valtaeliitin   sotakabinettiin  .  Samanlaisia  Edin kaltaisia  "paketinviejiä"   tulee  Venäjällä  lisää  ,eikä kukaan niitä voi estää.  Putler on hirviö, nykymaailman 2000  luvun  Hitler . Uskokaa  nyt......!....hän on päässyt veren makuun.
Todellinen...:

Aikamatkaaja.
Ekku mattila.