sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Nalle murskasi Hannun takaraivon ja pudotti ruumiin kaivoon.

28/5-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Vuonna  1984  ,keväällä, sain  asiakkaakseni  vanhemman avioparin joiden poika (sanotaan häntä vaikka Hannuksi) oli ollut kateissa  jo muutaman viikon. Asuin siihen aikaan  Keravalla.
Kurkelankatu  kakkosessa.
"Olemme soittaneet  muutamalle  selvänäkijälle, sanoi mies, Ruotsia  myöden ja jokainen heistä kertoi että poikamme on lähtenyt  velkoja pakoon ja ilmestyy kyllä jossakin vaiheessa".
"Älkää enää soitelko   huijareille, sanoin , poikanne on kuollut, tapettu, on  betonisessa putkessa ja syyllinen  on Nalle". Jatkoin että menkää heti poliisien luokse ja kertokaa mitä olen sanonut..."...Syyllinen on Nalle".
Niin he lähtivät, kiitos ja näkemiin, hei hei.
Klonks sanoi ovi.
Poliisit  tekivät etsintää   kadonneen   asunnon lähettyvillä , tutkivat jokaisen maantien alittavan betoniputket, kahtena  päivänä, mutta  ilman   tulosta.  Niin kului  kolme kuukautta ja ilmestyi  Iltasanomat, jonka etusivulla  oli uutinen..."monta kuukautta kateissa ollut  mieshenkilö  oli löytynyt....hänet löydettiin vanhempiensa pihakaivosta (betoninen putki) , takaraivo murskattuna ja  syyllinenkin  saatiin selville.
Hannu  oli  keväällä  nostamassa vettä  vanhempiensa  pihakaivosta, kun paikalle ilmestyi  tuttu ja  huomatessaan Hannun paksun lompakon iski tätä kivellä päähän, otti  lompakon ja työnsi  Hannun  kaivoon  että plumsahti. Syyllisen nimi oli Karhu ja lempinimeltään Nalle.
Nalle.
Lehden mukaan  asia saatiin  poliisien omien (??) tutkimusten perusteella  päätökseen, eikä sanallakaan kerrottu minun  100%  vihjeistäni. Närkästyneenä  soitin Keravan/Järvenpään  poliisille ja he kertoivat ettei  ole  oikein  jos suuri yleisö saa tietää heidän  yhteistyöstään selvänäkijän kanssa.....
Näin.

Ekku Mattila.

Jk...tarkistakaa  kertomukseni  Järvenpään  pol/asemalta ja saattaa  olla että todistavat  sen oikeaksi.